Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest już terraria 1.1.3

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZY JEST JUŻ TERRARIA 1.1.3 ??

Mam pytanie czy jest już terraria 1.1.3. Jeśli tak poprosił bym link jeśli nie to za ile może zostaci wydany.

To tyle prosze o odpowieć.

Opublikowano

Nie i najprawdopodobniej nowszej wersji już nie będzie. Autor zajął się nową grą, Starbound.

Terraria nie jest darmową grą, a to forum nie popiera piractwa, więc nie dostaniesz tutaj linku do żadnej wersji ^^

Opublikowano

Nie i najprawdopodobniej nowszej wersji już nie będzie. Autor zajął się nową grą, Starbound.

Terraria nie jest darmową grą, a to forum nie popiera piractwa, więc nie dostaniesz tutaj linku do żadnej wersji ^^

Autor Terrari nie zajmuje sie Starboudem, nad ta grą zajmuje sie jedynie grafik Terrari Tiy..

@top

Patch wyjdzie, ale niewiadomo kiedy, kiedys bylo pisane ze wyjdzie patch poprawiający bugi.

Opublikowano

U mnie na steamie pisze, że autorzy skończyli pracę nad terrarią więc raczej już nie będzie :P

Nie wiadomo, czy jakaś inna firma nie przejmie Terrarii :) Choć wątpię.

Polecam poczytać o Starbound, gra bardzo podobna do Terrarii :)

Opublikowano

Hmm spam wiem ale muszę to napisać. 1 Osoba odpowiedziała że najprawdopodobniej nie będzie następnej aktualizacji do Terrari, więc czemu następne 2 osoby napisały to samo?? Aby tylko posty nabić? Boże co się dzieje na tym świecie ;/.

@Topic A czy tą grę Starbound można już gdzieś pobrać??

Opublikowano

Hmm spam wiem ale muszę to napisać. 1 Osoba odpowiedziała że najprawdopodobniej nie będzie następnej aktualizacji do Terrari, więc czemu następne 2 osoby napisały to samo?? Aby tylko posty nabić? Boże co się dzieje na tym świecie ;/.

@Topic A czy tą grę Starbound można już gdzieś pobrać??

Data premiery Starbound nie jest jeszcze określona, bety też jeszcze nie ma. Na pewno założę temat, gdy coś się pojawi ;)

Powielenie odpowiedzi w niektórych przypadkach jest warnowane :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile razy to jeszcze napiszecie?

Zamykam zamiast warnować każdą kolejną odpowiedź...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...