Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Masz straszne lagi...? my również ale to nie twoja wina...

WarRocKkK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wdziałem duzo spamów na tema

- co jest grane lagi W CombatArms...

jak wiecie NEXONUE przejoł WarRocka i "zabardzo nie ma czasu na nasze CA"

otóz tak nie jest lagi nie sa dltego że NEXON niema dla nas czasu "dla gry" poprostu najprosciej w swiecie jest inspekcja która potrwa od 15-19 ! wiec

nie martw sie ze masz Lagi to nie twoja wina !! ale martw sie gdy masz hacki bo zapamiętaj jeżeli jestes hackerem to psujesz gre i jestes zwykłym smieciem i skurwielem

a wiec sorry za niezbyt zrozumiałą TREŚĆ ale nie wiedziałem jak inacze licze na malego like

JEŻELI NIE MASZ ZA CO DAC MI LIKE DAJ TAK POPROSTU ZA TRADYCJE :P

Opublikowano

a wiec szybko i prosto od 15 do 19 jest konserwacja serwerów czyli poprostu gra bedzie dostępna ale z ogromnymi laGGami tyle...

Opublikowano

Herman, ciekaw jestem jak ty byś się zachowywał jakbyś miał w posiadaniu grę, w którą gra bardzo dużo osób xD Oni robią co mogą, a że do obowiązków dochodzi jeszcze Warrock który w ubiegłym czasie był na 2. miejscu na Topliście jako najbardziej zcheatowana gra FPS więc Buziaki ;**

A co do TOPIC, Ludzie ! Nie żyjecie chyba samą grą ;D Zająć można się czymś bardziej twórczym w tym czasie, jak nie działa CA, niż siedzieć na Fb/Nk/Joe/itp ;>

Polecam grę na gitarze bądź wypad z dziewczyną/na dziewczyny ;d

KowalskixD.png
Opublikowano
A co do TOPIC, Ludzie ! Nie żyjecie chyba samą grą ;D Zająć można się czymś bardziej twórczym w tym czasie, jak nie działa CA, niż siedzieć na Fb/Nk/Joe/itp ;>

Polecam grę na gitarze bądź wypad z dziewczyną/na dziewczyny ;d

I chłopie takie myślenie popieram w 10000% ;)

Masz big lajka.

Sam wychwalam tą teorie, lecz nie przekonam ludzi to jej wychwalania ;X

Co do tematu, zawszy były, są i będą lagi.

I nasza wina i nexona, najbardziej na alphie.

Tam zawsze sprzęt mieli słaby do tego serwera.

Opublikowano

spokojnie koledzy jutro ja przyjdziecie z szkoły / roboty nasze CA juz bedzie sprawne a po 2 lagi ostre były z powpdu eventu strasznie przeciążone servery i tyle prace ostatecznie miały się zakończyć o 22.00

jezeli niemasz za co dac mi like daj poprostu za tradycje :P

Opublikowano

Hmm...skąd masz to info ?

Po 2 mogłeś normalnie to napisać xD

(Chodzi o te oczojebne kolory)

Ale tak to ujdzie ;)

Zobaczymy czy twoja teoria się sprawdzi ^^

Jak nie to masz wpierd#l xD xD xD

Opublikowano

ok przepraszam za "oczojebne kolory"

lecz czy moja teoria sie sprawdzi to juz masz odp ja o 20 juz pykalem na luzie :P pzdr

nie masz za co dac mi like ? daj za tradycję :P

Opublikowano

WarRocKkK, mam nadzieję że jutro rano już będą działały... Na 12 mam praktyki ;>

A co do twojej wypowiedzi w sprawie 'pykania już o 20', to zależy od tego jaką kto ma sieć . Jeśli patrząc na Gamerów którzy mają neta poniżej teoretycznego 3mb/s, niestety nie pograją w czasie dużych przeciążeń serwerowych... Tak natura skonstruowała ten nałóg, i tylko najszybszy ma najlepiej ^^

KowalskixD.png
Opublikowano

tak spokojnie lecz jeżeli chodzi ci o internet to ja grałem bez problemowo i uwaga ja mam 1 mb RADIÓKI :P wiec no comment ... xD jutro juz bedziesz gierczył ostro spokojnie :P

nie masz za co dac mi like daj za tradycję

Opublikowano

tak spokojnie lecz jeżeli chodzi ci o internet to ja grałem bez problemowo i uwaga ja mam 1 mb RADIÓKI :P wiec no comment ... xD jutro juz bedziesz gierczył ostro spokojnie :P

nie masz za co dac mi like daj za tradycję

a dzisiaj po 22 ???

53ecd2fb2ea5ed2e.jpg

Opublikowano

Ci co grają w warrocka wiedzą, że nexon duże tam nie zrobił, tyle co wykupił serwery od gamersfirsta, więc na CA ma czas.

Na dodatek do każdego tytułu nexona są przypisani technicy.

Ogółem dzięki za info, teraz chyba lepiej nie grać snd.

Opublikowano

hehe nie servy włączone będą o 22.00 dnia 21.06.12 :P prosze :P tyle na ten temat

nie masz za co dac mi like? daj za tradycję :P

hehe nie servy włączone będą o 22.00 dnia 21.06.12 :P prosze :P tyle na ten temat

nie masz za co dac mi like? daj za tradycję :P

Opublikowano

skoro nie chcesz dac mi like za to ze pomogłem paru ludziom zeby sie nie wkużali to zrub coś dla mnie idz do rodziców i powiedz zeby nauczyli cię dla mnie dobrego zachowania bo moim zdaniem wyzywaniem i tym podobnym nic tu nie zdziałasz poprostu w skrucie jestes bez wychowania i jeżeli nie podoba ci się nexon i jego laGGi zmień grę :P sry za błędy

nie masz za co dac mi like ? daj za tradycję :P

//nie spamuj

Opublikowano

JAPIERDOLE SŁOWO KONSERWACJA JEST TAKIE TRUDNE?!

POJEBANE CHUJE Z WAS

coś się z CA dzieje -.-

może upadnie <3333

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...