Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prywatny Serwer

Fuuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie czy możliwe jest stworzenie prywatnego serwera ? Ogólnie aby można było dawać founds, lvl itp. Ciekawi mnie to bardzo :) Próbowałem coś w google wyłowić ale na nic nie trafiłem.

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

słyszałem, że można zrobić swój server ale to bardzo skomplikowane i do tego nielegalne (ban 4ev), lecz można chyba kupić server. Zobacz czy się da na http://netshoot.pl/ ponieważ ta firma robi servery oraz są bardzo dobrze hostowane. ;)

Opublikowano

Zrobić da się napewno ale trzeba znać się na programowaniu itd. Trzeba by było grę na nowo przepisać. A wtedy to i bez fundsów by było :). Ale to każdy by musiał mieć taką wersje i ktoś musiał by mieć serwer.

Opublikowano

Czyli się nie da? :( Rozmyslałem żeby takie coś zrobić.Bez hostingu, tylko np. na dedyku. :unsure:

Nie róbmy z BF P4F Metina :D

A żeby nawet to zrobić, by trzeba grzebać z portami, mieć pliki serverowe i zmodyfikować coś w plikach gry aby dało się wbić na ten serwer.Mniej więcej robi się tak serwery w minecrafcie, wiec raczej też tu tak podobnie.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ogólnie tak dzisiaj szukałem coś na ten temat bo irytuje mnie to, że EA za wszystko chce zgarniać kaskę :D. A co do tworzenia serwera są też strony gdzie można na 2h wynająć serwer itd... na próbę i można tak do usranej śmierci bo nie sprawdzają poprawności maila i nie chcą potwierdzenia ani nic ;d

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

Opublikowano

Aby postawić serwer ze swojej maszyny potrzebne jest pozwolenie od EA, tzn licencja. Nie radzę się w to bawić i tak się nie uda.

Serwer można wynająć od firm, które współpracują z EA.

Store -> Rent a server

Najniższe koszty ponosimy w przypadku wynajęcia serwera od Multiplay' - 45zł/miesiąc

Strona, o której wspomniał kolega to:

http://www.nitroserv.com/fr/

Opublikowano

Mi nawet nie chodzi o publiczne udostępnianie tego serwa tyle tak dla siebie i kumpli ;D Bo moja maszyna BF3 nie utarga więc dupa :D

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

Opublikowano

Jak by ktoś chciał to możemy się zgadać w nocy i na Dragon Valley można się podexpić w nocy ;) Mój nick Shotari

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...