Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołg premium

Eliot1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jaki czołg premium jest najlepszy do zarabiania kredek(chodzi mi o te czołgi które mało kosztują do 2k golda max)

Opublikowano

od 15 do 25k kredek za dobra bitwe, ale widzialem goscia ktory ubil 11 osob i dostal 55k kredy

2815676267.png

Opublikowano

@up Po pierwsze to med, po drugie to hp ma dużo jak na swój tier, a po trzecie pancerzem nie grzeszy, ale prędkość, działo i cała reszta mu to wynagradza.

Opublikowano

@Eliot t-25 to medium i jak na swoj tier to pancerz bardzo dobry (moze nie jest gruby, ale strasznie duzo pociskow sie od niego odbija)

2815676267.png

Opublikowano

Osobiście radzę dokupić 6k golda i kupić kv-5. Bardzo dobry czołg, moim zdaniem drugi najlepszy czołg premium (pierwszy jest t34). Dodam, że najmniej zarabia 30k za bitwę, a mój rekord bez premium wynosi 98k. Średnio 50-40 k za bitwę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bierz t-25. Churchilla pod żadnym względem nie! Grając T-25 miałem bitwę gdzie rozwaliłem 9 czołgów. W tym Churchilla. T-25 ma świetne działo. Szybkostrzelne i w dodatku przebijające praktycznie wszystko ze swojego tieru. Jeśli da cie na górę listy - rozwalisz wszystko. Jeśli po środku to tylko z KW będziesz miał problemy z przodu. Natomiast jeśli niżej, jedziesz jako wsparcie albo scout. Dla mnie to super czołg dla relaksu. Nie żałuje golda na niego wydanego. W dodatku całkiem nieźle kasy zarabia, a jak każdy czołg premium jego naprawa itp. kosztuje grosze.

I nie słuchaj Macka. Kw-5 grałem i strasznie się na nim zawiodłem. 2 olbrzymie weakpointy z przodu w które wchodzi wszystko z wyższych tierów.

Opublikowano

No dokładnie. Czołg w ogóle nie przystosowany do walki. Co innego Lowe, ale na to niestety trzeba mieć więcej golda. Tak więc najlepszym wyborem będzie ten T-25. Minusem może być jego skręcanie przy dużej prędkości, ale da się to przeboleć :)

Opublikowano

Ehh.. Kolejny ignorant. Dobrze. A więc przejdźmy może do statystyk.

Penetracja działa :

T-25 - 116

Churchill - 110,5

Obrażenia :

T-25 - 110

Churchill - 75

Działo :

T-25 - Acc 0,36, At 2.2

Churchill - Acc 0,38, At 2

Amunicja (HE) :

T-25 - TAK

Churchill - NIE

HP :

Churchill 700

T -25 - 610

Pancerz :

Churchill : Opancerzony ze wszystkich stron, dobry pancerz

T-25 - Pancerz gorszy od churchilla, ale bardziej pochyły tak więc bardziej efektywny.

To może na tyle. Jest więcej statystyk które jednogłośnie pokazują że T-25 jest lepszy.

Opublikowano

Hmm posiadam t-25 i ram II moge wam spokojnie polecic tego drugiego. Jadac z kumplem we 2 tymi czolgami po tym jak wjechalismy typowi na plecy i go sami rozwalilismy dostalem 30k kredek bez przemki, kumpel z premka 50. T-25 jest moze dobry ale strasznie denerwuje mne predkosc obrotu jego wiezy...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki jest najlepszy czołg premium z 5 rzędu który najwięcej zadaje uszkodzeń?

Najwiecej uszkodzen na bitwe to churchill no i najwiecej zarabia

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale poco marnować gold na takie gówno i papier jakim jest t-25 ? Nie dość że słaby , to szybciej dojde do kw-1 niż cokolwiek zrobię i poruszę tym czołgiem.

Do premium to conajmniej Dicker Max. Nic poniżej tego czyli VI tier nigdy nie kupuj za premium(gold)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...