Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaświadczenie od lekarza do technikum gastronomicznego.

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zapytać jak wygląda wizyta u Lekarza Medycyny Pracy po zaświadczenie do Technikum Gastronomicznego? Wykonuje on jakieś badania? i czy coś się płaci za taką wizytę ( jest to w miejskim ośrodku zdrowia ).

Dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Ja jak robiłem badania na kierunek Technik Informatyk to musiałem zapłacić 50zł bo poszedłem prywatnie, w szpitalach, ośrodkach jest to darmowe.

Zapewne będzie sprawdzać Ci wzrok, postawę(kręgosłup), tarczycę i czy nie jesteś uczulony na poszczególne rzeczy(mąka itd.), ponieważ jesteś na Gastronomi.

Opublikowano

Ja byłem na tych badaniach w szpitalu.

Jest to darmowe.

Badali mi wzrok, słuch, i jakieś gówna.

A później lekarz medycyny pracy wypisuje Ci takie zaświadczenie i wieziesz to do szkoły.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Będą badali ci jądra i odbyt

Nie idź tam ja po wizycie u lekarza już nie jestem tą samą osobą jaką byłem przed tą wizytą

1339051855-U650958.jpg

Opublikowano

Będą badali ci jądra i odbyt

Nie idź tam ja po wizycie u lekarza już nie jestem tą samą osobą jaką byłem przed tą wizytą

bez komentarza

normalne badania wzrok słuch pyta sie czy palisz pijesz

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

Okej dzięki wielkie. A te wszystkie badania przeprowadzane są podczas jednej wizyty czy trzeba się uchodzić? Bo w piątek prawdopodobnie będę musiał złożyć kopie świadectwa i to zaświadczenie a w poniedziałek idę do tego właśnie lekarza i nie wiem czy się wyrobię :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...