Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Używamy M16-203/AK74-30

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3212.png3213.png

Dlaczego warto kupić i używać M16-203/AK74-30 ?

• Strzela szybciej niż M16 (serie)
  • Posiada granatnik, który warto używać na piechotę (na pojazdy się nie sprawdza, za słaby)
  • Zadaje dosyć duże duże DMG ( jeden pocisk= jedna "porcja" obrażeń a strzela seriami)
  • Daje rade na krótkim zasięgu

Minusy M16-203/AK74-30:

• Odrzut celownika (mały, ale jest)
  • Cena (7199 Fundsów)
  • Trzeba klikać

Trochę informacji od mnie.

Rekomenduje na początek kupienie tej broni na 1 dzień, aby nie było odpowiedzi "Ta broń to g***o, a kupiłem ją na zawsze!"

Polecam jako drugą broń pistolet maszynowy/zwykły na daleki zasięg.

Na krótki/średni zasięg używamy M16-203/AK74-30 a na daleki pistolet

maszynowy/zwykły.Granatnik można użyć na zasięg średnio-daleki gdyż jak za daleko się go wystrzeli wybuchnie w powietrzu, także w czasie PvP (wtedy jest on najbardziej przydatny).

Statystyki:

Gameplay:

Gameplay zrobiony przez mnie, tekst też.

Proszę nie kopiować na inne fora bez mojej zgody.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Dla royal jeszcze ta broń ma jakiś sens, bo nie podsiada odrzutu i łatwiej się strzela... ale tak czy siak ja tego używał nie będe ;)

Opublikowano

Dla royal jeszcze ta broń ma jakiś sens, bo nie podsiada odrzutu i łatwiej się strzela... ale tak czy siak ja tego używał nie będe ;)

Hy?Co? Obie bronie są takie same (po za wyglądem), więc obie mają rozrzut.

Opublikowano

@Ref

Mogą być dwie godziny różnicy?

PS.Na tym filmiku wygląda, jakby nie było rozrzutu celownika a jednak on jest.Używałem jej długo (około 1 miesiąca) i nauczyłem się jak ją stosować.

/tym razem wybaczę te 2godzinki, ale to pierwszy i ostatni raz!

x.

Opublikowano

Broń słaba nie rozumiem w ogóle sensu istnienia poradników takich jak ten, każdy gra jak się nauczy a od oglądania się za wiele nie nauczysz, trzeba praktykować nie patrzeć jak ktoś gra.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Broń słaba nie rozumiem w ogóle sensu istnienia poradników takich jak ten, każdy gra jak się nauczy a od oglądania się za wiele nie nauczysz, trzeba praktykować nie patrzeć jak ktoś gra.

Nie jest słaba, kosiłem nią graczy z podobnym poziomem do mojego z AK-74.Gameplay to tylko dodatek do tutka, a nie tutek dodany do gameplayu.

@Ref Jesli nie ma być to Refresh...

Opublikowano

@

Nie jest słaba, kosiłem nią graczy z podobnym poziomem do mojego z AK-74.Gameplay to tylko dodatek do tutka, a nie tutek dodany do gameplayu.

@Ref

Po 1 broń jest słaba nawet patrząc na statystyki bo jakieś 14-15 obrażeń to mało, chyba raz widziałem 23dmg, lepsze jest ak74 i m16 bo jak się umie grać to cały czas 16-25dmg.

Po 2 moim zdaniem jest na odwrót

Po 3 Gameplaye nagrywają ludzie którzy naprawdę mają co pokazać a u Ciebie widać więcej deadów niż kili, słaby montaż

Po 4 Ref jest 24 godziny od ostatniego posta a ty odświeżyłeś po mniej niż 2 godzinach

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jak dla mnie broń jest słaba.

Przy m16, które mogę używać na każdą odległość.

Osobiście noszę na soldierze te 2, ale wolę m16.

Przydatny jedynie granatnik.

Opublikowano

Jak dla mnie broń jest słaba.

Przy m16, które mogę używać na każdą odległość.

Osobiście noszę na soldierze te 2, ale wolę m16.

Przydatny jedynie granatnik.

Nawet nie wiedziałem że w to grasz, no to miło

@top uważam to samo co czarq ja np. na gunerze mam szwajcara i rkm maksa na rkm przełączam tylko jak chce granata rzucić.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@Ref

"Mój pierwszy GamePlay".Ledwie co ogarnąłem Win Movie Maker a co dopiero dobry złożenie tego.Więc jeśli coś chcesz dobrze skomentować, przypatrz się temu dokładnie... A do reszty nic nie powiem, bo szanuje czyjeś inne zdanie.

Opublikowano

@Ref

"Mój pierwszy GamePlay".Ledwie co ogarnąłem Win Movie Maker a co dopiero dobry złożenie tego.Więc jeśli coś chcesz dobrze skomentować, przypatrz się temu dokładnie... A do reszty nic nie powiem, bo szanuje czyjeś inne zdanie.

Używasz chyba najgorszego programu to przeróbek...

Opublikowano

Używasz chyba najgorszego programu to przeróbek...

"Mój pierwszy GamePlay", nawet nie myślałem żeby coś specjalnie pobierać, zrobiłem to jako test.Wyszło, jak wyszło.

Nawet nie wiedziałem że w to grasz, no to miło

@top uważam to samo co czarq ja np. na gunerze mam szwajcara i rkm maksa na rkm przełączam tylko jak chce granata rzucić.

To pod "@top" ciągle nie jest na temat, w temacie chodzi o te AK/M16 a ty piszesz w ogóle o innej broni, klasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...