Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]SVU?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ją mam i polecam ci VSS jest dużo lepszy a jak dodasz ulepszenia na acc to wymiata nawet na średni dystans. Sam myślałem że te SVU-A jest dobra, ale okazało się że to dziadostwo.

Opublikowano

... NIE BĘDZIE TAK JAK NA FILMIKU

Filmik był robiony za czasów, kiedy jeszcze nie znerfiono broni, dawno dawno temu... Więc nie sugeruj się żadnym filmikiem, który został wstawiony na YT przed 01.02.12

Teraz każda z tych broni jest gówniana, a szczególnie bronie snajperskie i SMG, tak samo Mortar strike u recona... Nie będziesz miał takiej samej broni jak na filmiku

Opublikowano

... NIE BĘDZIE TAK JAK NA FILMIKU

Filmik był robiony za czasów, kiedy jeszcze nie znerfiono broni, dawno dawno temu... Więc nie sugeruj się żadnym filmikiem, który został wstawiony na YT przed 01.02.12

Teraz każda z tych broni jest gówniana, a szczególnie bronie snajperskie i SMG, tak samo Mortar strike u recona... Nie będziesz miał takiej samej broni jak na filmiku

Tak, tego się spodziewałem.A nawet z ulepszeniami to nadal badziew?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Tak, nawet jak nie wiadomo co kupisz, na dostaniesz już takiej samej broni, a zmarnujesz sobie pieniądze, lepiej obejrzyj filmiki, które były wstawione niedawno i obczaj bronie takie jak M95, M24 a nie karabiny snajperskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...