Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Haka

fpSikowY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten temat, ponieważ mam problem, a mianowicie : gdy wchodzę na kamer moda i chcę dac odpychanie z konia "ON" cały czas mnie wywala z kamera i nie daje mi się to na ON może wie jak ktoś ustawic czy coś liczę na szybkie odpowiedzi.

Dziękuję.

Opublikowano

Jak wcisniesz ON to cie wywali z Kamera ale jak wejdziesz ponownie do moda to to juz dziala. Co z tego ze nie jest zaznaczone dziala i tyle ;)

76561198093573641.png

Opublikowano

Może tobie działa, bo mi nie. Wywala mnie i tyle, wchodzę na serwa i dalej odpycha mooby liczę na pomoc dajcie linka do plików czy coś.

Opublikowano

Gram na PandoraMT2 tam jest przywołanie : Kucyka, Militara i Bojowca gram na militarze i Kucyku, ale nie działa to odpychanie nadal ;/ Odpycha ciągle mooby...

Opublikowano

Instalowałem juz z 7 razy i nie działa nic. ziutek jak nie wież co zrobic to najlepiej nie pisz. Licz na następne pomocne odpowiedzi ; p

@edit Właśnie zapomniałem dopisac, że jak chce grac militarem albo bojowcm to nie widac konii i jak chwile bij to mnie wywala liczę na pomoc!!!! :) Za pomoc daje Lika ; d

Opublikowano

Potrzebujesz bojowca. Nie musisz uzywac moda. Wez sobie zobacz taki sposob np.:

www.mpcforum.pl/topic/545470-dl-nieodpychanie-mobow-z-konia/ 

Musisz odpalic obejsciem

@Edit Up^^^ Wbij przez ConnectHelper. Wtedy bedziesz widzial konie. Najlepiej gdybys wzial kucyka bo on bedzie wygladal i tak jak bojowiec a na nim juz nie bedzie odpychalo.

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...