Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PepsiCraft Zaprasza!

ThePepsi90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc do rzeczy

IP serva : 188.165.239.94:8198

Mogą na niego wchodzić też nie orginalne wersje !

Server ma 8 slotów (ponieważ nie sądzę żeby grało na nim jakaś masywna ilość :D

Zalety :

Działki , Mili admini , Brak greef'u, i oczywiście wy !

Wady :

... -.-'

Opis :

Server na którym panuje miła atmosfera , admini często Pomagają graczom

Recenzje Graczów :

Bardzo fajny server , tylko szkoda że tak mało slotów :)

Zajekur**bisty! :D

Admini są fajni , Polecam

Server fajny ! , tylko szkoda że tak mało slotów ;<

Pozdrawiam założyciel serva , Pepsi :D

xD

Opublikowano

Parodia. Serwera nie polecam. Dlaczego? Podbiłem do gościa, zabiłem go, on napisał "wes no Kuksze zbanuj" i co? BAN! Cóż za idiotyzm, nie polecam.

Opublikowano

Prezentacja 0/10

Treść w niej zamieszczona -1/10

Serwer (5/10) Nawet, ujdzie, lecz coś mi tu nie gra Panie ThePepsi90, jest to freebuild prawda? To czemu komenda /spawn nie działa, do tego mówisz wyżej żebyśmy czytali regulamin jak nie ma żadnego regulaminu.. Po co jest pvp, jeśli nie wolno się zabijać? WTF?!

Źle mówicie, jeśli byłoby np. 60 slotów ogarnięte pluginy to wieczorkami byś osiągał ponad 20 graczy, a ranem ponad 40...

Ilość slotów zachęca graczy, lecz więcej uwagi przyciąga ogarnięte pluginy i ludzie.

Opublikowano

Prezentacja 0/10

Serwer (5/10) Nawet, ujdzie, lecz coś mi tu nie gra Panie ThePepsi90, jest to freebuild prawda? To czemu komenda /spawn nie działa, do tego mówisz wyżej żebyśmy czytali regulamin jak nie ma żadnego regulaminu.. Po co jest pvp, jeśli nie wolno się zabijać? WTF?!

Źle mówicie, jeśli byłoby np. 60 slotów ogarnięte pluginy to wieczorkami byś osiągał ponad 20 graczy, a ranem ponad 40...

Ilość slotów zachęca graczy, lecz więcej uwagi przyciąga ogarnięte pluginy i ludzie.

Prezentacja 0/10

Ojj chyba mnie nie zrozumieliście , masowe nachodzenie graczy utrudniło mi Ogarnięcie pluginów ;D , a po za tym zareklamowałem to dość późno więc musiałem szybko kończyć teraz już jest ogarnięte :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...