Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TechCraft [Survival] [VPS] [NoWL] [NoPvP] [NoPremium] [Mody] [10 od jutra 30 slotow]

RLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngTechCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: f5.owncraft.pl:25078

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 33

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20WorldEdit,%20PermisionsEx,%20WorldGuard,%20AutoMessage,%20ModReq,%20AuthMe,%20Lockette,%20MyWarp,%20Essentials,%20EssentialsSpawn,%20EssentialsChat%20

1337425578-U363900.png

SnakeBald, szymon12w

1337425590-U363900.png

Zapraszamy serdecznie na server. Gramy z modyfikacjami takimi jak:

-BuildCraft

-RedPower

-IndustrialCraft

-Compact Solars

-Advanced Machines (Niedługo)

Modyfikacje bardzo urozmaicają grę, dodają do niej bardzo dużo nowych przedmiotów, mechanizmów itp. Nie ogarniasz tych modów? Nie ma problemu, pomożemy Ci w tym. Zachęcamy do grania właśnie na naszym Serverze. Życzymy miłego spędzenia czasu z naszą ekipą :). Niżej zamieszczam link do pobrania paczki modyfikacji, którą trzeba pobrać, wypakować i wszystkie pliki wrzucić do folderu .minecraft, ale zanim to zrobimy, to trzeba usunąć folder .minecraft z uptade\'ować Minecrafta i dopiero to wgrać, aby wszystko poprawnie działało.

Download

http://hostuje.net/file.php?id=222d7acbe2d92921fc71364a3974f7ae

Skan

https://www.virustotal.com/file/74bf9073a089d46b315d5a09bd74a7af5606fb050308f0f1ba93a0b535e82ccb/analysis/1340222402/

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, admin mówi, że gramy na cheatach (ja z kolegą) , nic mi nie udowodni bo nie używałem, zepsuł wszystko co mialem..

Nie marnujcie czasu, od startu gralem do teraz, jeszcze tylko czekam na nazwe cheata którego używam bo do konca nie wiem...

Bez powodu mnie zbanowal, jeszcze napisal ''X D''...

Znawca
Opublikowano

Nie polecam serwera, admin mówi, że gramy na cheatach (ja z kolegą) , nic mi nie udowodni bo nie używałem, zepsuł wszystko co mialem..

Nie marnujcie czasu, od startu gralem do teraz, jeszcze tylko czekam na nazwe cheata którego używam bo do konca nie wiem...

Bez powodu mnie zbanowal, jeszcze napisal ''X D''...

Hmmm jak to możliwe, że w niecałe 24h zebrałeś 192 stacki żelaza, oraz żywicy?

Opublikowano

Jak dobrze policzyłem wyszło 64 (nie wiem co Ty liczyłeś...).

edit:

Mógłbyś mi podać nazwę cheata, komendę której używałem? Bo do konca nie wiem ...

Opublikowano

Jak wchodze na serwa to mnie wywala i minecrafta craszuje niewiem czemu, ale już byłem na tym serwie u kolegi i wszystko działało bez problemu. To jest związane z pluginem czy co?

Znawca
Opublikowano

Jak wchodze na serwa to mnie wywala i minecrafta craszuje niewiem czemu, ale już byłem na tym serwie u kolegi i wszystko działało bez problemu. To jest związane z pluginem czy co?

Pobierz nową paczkę, link zaktualizowałem

Znawca
Opublikowano

A co dodaliście?

Nic nie dodaliśmy, ale niektórych crashowało, to zrobiliśmy nową, poprawną paczkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...