Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do zrobienia paczałka !

Myzurie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie proszę o minecraft.jar, ja proszę o paczkę z plikami DO minecraft.jar i całej reszty, tak by tylko zamienić istniejące pliki tymi z waszej paczki. Wprawdzie minecraft.jar jest jedynie archiwum jak .rar które można otworzyć i zamienić w nim pliki.

Deal with it !

A i właśnie, przecież podałem link do kanału, jeżeli nie chcecie narażać się moderatorom to piszcie do mnie bezpośrednio.

Opublikowano

to tak , po pierwsze , jakie mody?

z tego co przeczytałem wgrane przez Ciebie mody powodują "black screen" ? przed wgraniem modów , musisz usunąc plik meta-inf, to tyle.

579571423327107377857.png

Opublikowano

O tym wiem, ale chodzi mi o to że mody które nie powinny ze sobą w żaden sposób kolidować, robią to i to jak im sie podoba (raz instaluje mody to po zainstalowaniu mo' creatures pojawia sie black screen, a raz po dual wield modzie). Wszystkie mody są w paczce wymienione z nazw.

Opublikowano

Manualnie zainstaluj ModLoader i usuń META-INF. Później zamiast samemu instalować mody pobieraj ich automatyczne installery które same zrobią kopie zapasową folderu .minecraft przed instalacją każdego oraz same wszystko pobiorą i zainstalują. W ten sposób unikniesz black screenów i innych błędów.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Głupoty piszesz, jak jakiś mod jest niekompatybilny to minecraft się crashuje, a nie ma black screenów.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...