Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wejść do gry

karkow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam problemow z uruchomieniem, wejsciem na serwa i do rooma. Niemoge grac. Oto/urz klikam rozpocznij i czekam,czekam,czekam,czekam i nic. Co mam zrobic?Ustawilem antywirusa na przepuszczanie wszystkiego i nic , reinstalowalem i ciagle. HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!!

tut1.jpg

Opublikowano

Wyłącz poprostu antywirusa na czas gry . Też tak miałem :P i od tamtego czasu wyłanczam go na czas gry

@AdamS12

Co do prefiksu do dodaj mu do tematu .

@ karkow

Spróbuj wyłączyć antywirusaaaaaa . Bo on coś tam podobno blokuje ^^

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Podaj parametry komputera.

Podczas gdy czekasz gra się zacina ? Wyskakuje jakiś komunikat ? Opisz dokładnie swój problem.

Pamiętaj też, że w dziale obowiązują polskie prefiksy.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Eh ... po prostu mi sie gra nie laduje. Przedtem mi sie ladowala a teraz nie wiec to nie sprzet ,bo nic nie zmienialem w kompie.

tut1.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam ten problem, nie mam żadnego anty-wira znaczy wyinstalowany, ale jest możliwe, że to Win7 blokuje mi połaczenie, znaczy robiłem wszystko reinstalki, wyłaczenie anty-wira nawet go wyinstalowałem i nic, może opiszę ten problem: Gdy próbuje wejść do gry dając START to nic się nie dzieje, nie wyskakuje okno logowania, tylko czeka i może tak w nieskończoność.WTF?

h6IduA1.png

Opublikowano

Boże TY MNIE SIE PYTASZ CO TO JEST PATCH. Are you kiding me !!!Nie wiesz co to jest patch. i gdzie jest ta buzka walaca sie w twarz :rolleyes:

tut1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam podobny problem ale z 1min jest czarny obraz i się dopiero włącza gra i jak chce sobie zagrać np.deatch match to też czekam 2min aż czarny obraz zniknie i normalnie gram ale jak zaczne gre to np. juz jest 140pkt. a byłem wtedy kiedy ci którzy startowali nie byli jescze w grze (z wyłączonym antyvirusem) mam eset smart seciurity 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...