Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z uruchomieniem World'a

xMateXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas uruchamiania nfs, wyświetla się komunikat: "Podczas uruchamiania aplikacji wystąpił błąd. Jeśli problem nie zniknie, skontaktuj się z centrum pomocy".

Problem generalnie polega na tym, że wczoraj wszystko działało normalnie, dopiero dzisiaj coś jest nie tak.

Pobrałem ten 4mb pliczek ze strony worlda, czyli tzw. instalka i chciałem naprawić grę, dałem napraw, jednak to nic nie zmieniło.

Następnie usunąłem grę, próbowałem za pomocą tej instalki pobrać grę na nowo, jednak nic się nie pobiera, tworzy się kilka pliczków o wadze jakieś 12mb, jest tam oczywiście plik .exe, ale po uruchomieniu go, nadal jest ten sam komunikat o błędzie.

Najdziwniejsze jest to, że wcześniej miałem pozostałe 2gb gry zainstalowane, teraz już ich nie mam, mam 12mb, a komunikat nadal ten sam.

W dodatku nie mogę ściągnąć coś ze strony worlda, bo po prostu już niby wszystko się szybko instaluje, a zamiast ponad 2gb mam 12mb.

Czy miał ktoś coś podobnego? Wie ktoś jak takie coś rozwiązać? Ze sprzętem wszystko ok, brak zmian od wczoraj, gdy wszystko działało.

Opublikowano

Witam,

Aktualnie mam ten sam problem.

Czego próbowałem?

- opcje napraw i reinstall w instalatorze gry,

- wyłączenie oprogramowania antywirusowe/zapory/programy zabezpieczające,

- uruchomienie gry jako Administrator/Tryb awaryjny,

- próbowałem uzyskać plik trace.log ale nic z tego,

- czyszczenie komputera za pomocą CCleaner, Auslogics BoostSpeed, Auslogics Disk Defrag

Dodam, że tego samego dnia grałem normalnie.

Ps. xMateXx

12 mb gry masz/2 gb utraciłeś dlatego, że zrobiłeś reinstall. Gra się pobiera w 100% dopiero jak odpalisz grę pamiętasz? Logujesz się wybierasz standardowa/maxymalna = tekstury do pobrania i wciskasz, Graj.

Masz ten problem dłużej ode mnie także jeżeli go już w jakiś sposób rozwiązałeś byłoby miło, gdybyś nam powiedział jak.

Ponieważ jak szukałem po necie to pełno jest takich samych bzdurnych odpowiedzi od ludzi, którzy pewnie tej gry nawet nie mają.

Pozdrawiam.

s43riv.jpg
Opublikowano

To już wina TheDominik'a, że nie spojrzał na stronę główną. Tam jest napisane, czy serwery działają. Czasem nawet napiszą o tym na facebooku jeżeli ma być wyłączone na dłuższy okres.

s43riv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...