Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualne Info o Serverze : ?(EU)

Lipton_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdopodobnie tak, gra off, serwery nexona też, coś szykują ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Prawdopodobnie będą zmiany w wyglądzie strony i całego forum tak mi się wydaje i chyba nowy epizod? W najgorszym przypadku upadek Vindictusa :D Najgorsze jest to, że piszę iż można normalnie grać bo robią stronę a tu chuj ani strona ani gra nie działa do kurwy jebanej!! ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawdopodobnie będą zmiany w wyglądzie strony i całego forum tak mi się wydaje i chyba nowy epizod? W najgorszym przypadku upadek Vindictusa :D Najgorsze jest to, że piszę iż można normalnie grać bo robią stronę a tu chuj ani strona ani gra nie działa do kurwy jebanej!! ;/

gdzie Ci tak pisze jak mi żadna strona Nexona nie działa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Website under maintenance! Game can be accessed and played.

Our website is currently undergoing a maintenance check and will be restored as soon as the check is completed.

The work does not affect our game, so please log in and enjoy playing as usual.

Thank you for your understanding and patience in advance!

No pisze kurwa trzeba przeczytać tylko jak wchodzisz na stronę vinidctusa eu to pisze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale spokojnie chłopie, nikt Cie nie bije a Ty już kurwisz...

pisałem że żadna strona nexona mi nie działa, ani główna nexoneu.com ani Vindictusa, ani CA, ani Maple,

więc nie bulwersjuj się tylko czytaj to co piszą inni do końca.

dopiero teraz zaczęły mi działać.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ciekawe jak mam grac skoro przeciez pierw wlaczasz vindiego wlacza ci ich strone logujesz sie tam klikasz play i wlacza dopiero gre..

przynjamniej ja tak mam...czy ja o czyms neiwiem ?

mi niedziala tylko strona vindiego eu

Opublikowano

C:\Nexon\Vindictus EU\en-EU\Vindictus.exe

i odpala Ci od razu grę ;)

jednak podczas logowania wyskakuje błąd odnośnie Nexon Game Managera, więc pewnie coś z nim robią i Vinda nie działa.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

C:\Nexon\Vindictus EU\en-EU\Vindictus.exe

i odpala Ci od razu grę ;)

jednak podczas logowania wyskakuje błąd odnośnie Nexon Game Managera, więc pewnie coś z nim robią i Vinda nie działa.

"Cannot conet to server" i potem jakis blad z hs tak ?:>

Opublikowano

no to wrzućcie na luz i poczekajcie spokojnie tą godzinkę/2

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nikt nic nie wiem oczywiście to wspaniały Nexon zafundował nam taką niespodziankę zero info całkowite olanie graczy i tak jest co dziennie wyłączają serwery na pół dnia to teraz pewnie włączą po 23 nie wcześniej :)

Werte Nexon-User.

Wir werden eine Notfallwartung machen um einige Serverjustierungen vorzunehmen.

Dies betrifft alle Spiele- und Webserver.

Die Wartung ist für 60 Minuten angesetzt.

25. Juni 2012 14:00 - 15:00

Wir werden Euch bescheid geben, sobald die Wartung abgeschlossen ist.

Wir entschuldigen uns für den unerwarteten Ausfall.

Vielen Dank für Eure Geduld und Euer Verständnis.

- Nexon Europe -

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...