Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Interes w szkole z podrabianiem ocen

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

W szkole jestem znany ( a raczej bylem bo dawno skończyłem ale jakoś nadal jest tam pamiętany ) jako Haker, Informatyk, no wszytko to co z kompami ^^. I kolega do mnie podszedł i się pyta czy umiem podrabiać oceny, to ja ze umiem, zaproponował mi 50? ( mieszkam po za polska ) za podrobienie finalnych ocen to się zgodziłem i mu to zrobiłem tylko ze on to rozpowiedział w szkole i tera dużo ludzi do mnie przychodzi, jak dla mnie git bo zarobie xD i moje pytanie jest czy może mi coś grozić z strony prawa bo z strony nauczycieli to tam wiecie....

A razem to zarobie około 3tys ?

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

nie radze predzej czy pozniej sie ktos skapnie/ktos skonfidenci sie i powie osobie ktora nie powinna

o tym wiedziec

jesli jednak uwazasz ze masz do osoby zaufanie to rob dalej latwy zarobek

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jak na razie jest git, nikt się nie skarżył ani nic a chłopaki wiedza ze jak by coś to mnie nie znają, cala odpowiedzialność idze na nich.

Dzieki za odpowiedz ;).

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Potrafi się znaleźć zwłoki po 5 latach i dojść do morderców po 20, więc... ;) Jeśli chodzi Ci o drukowanie świadectw, to pamiętaj, że jest to dokument i nie jest to wykroczenie, a przestępstwo. Jak myślisz, że opłaca się ryzykować, to ryzykuj, tylko jak wpadniesz to m. in. :

-nigdy nie pojedziesz do USA i krajów, które nie życzą sobie osób karanych (bez ich obywatelstwa)

-nigdy nie zapracujesz w państwowych firmach i instytucjach

-stracisz (być może) kilka lat uśmiechów za kratkami

-rodzina się dowie i dostaniesz etykietke...

Możesz sobie lekceważyć i próbować, ale myślę, że gra nie warta świeczki.

Edit Cała odpowiedzialność nie idzie na nich, bo pękną pod przysięgą w sądzie.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Ja bym nie ryzykował bo jak cie przyłapią to będziesz miał niezłą "lipę" A co do tych koleżków taki pewny bym nie był,na początku każdy kozak że nic nie powie a policja ich przyciśnie i wyśpiewają wszystko.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Ja bym tam " kumplom " nie ufał bo wiem jak było z przypałami w gim, niby nikt nie sprzeda ale kur wa i tak sprzedali bo pedagog powiedział że po policje i sprawa w sądzie i sprzedali.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Prędzej czy później i tak wpadniesz. Bo dziwne było by to, że nagle większość ma takie oceny i jeszcze jak tyle osób o tym wie to na pewno ktoś Cię wsypię.

Ja bym nie ryzykował. Raz czy dwa można to zrobić ale więcej to raczej nie.

Opublikowano

Jak na razie jest git, nikt się nie skarżył ani nic a chłopaki wiedza ze jak by coś to mnie nie znają, cala odpowiedzialność idze na nich.

Dzieki za odpowiedz ;).

Po ch*uju, któryś z twoich ziomali wyłapie przypał, to raz dwa do Ciebie dojdą ;]

Opublikowano

A bardzo zmieniasz te oceny ? np. ma 2 na koniec a ty mu 5 :D Czy tylko np. ma 2 a ty mu 3... ? I jak 1 poprawiasz to już na 100% się skapną bo takie rzeczy to nauczyciele pamiętają. Bo 2 jest za dużo :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...