Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ravia gdzie zarabiać ?

Sebix923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Tez gram na Ravia.eu i mam problem z kasa ale po namysle dropilem medale konne i sprzedawalem :).

Jesli ci pomoglem daj like

Opublikowano

Możesz dropić medale i sprzedawać lub podropić medale na mentalu, robisz bodziaka i wbiajsz tylko aure i berek do m1 i masz 35lvl. Robisz bojowca i latasz na metki w m2. Lub jak chcesz mozesz wbić 1 i też na metki chodzić tylko że w m1.

Opublikowano

Może masz pecha ? Zarabiaj najlepiej tworząc 9lvl około z eq +6 i w m1 oddawając Exp do gildi bij mobki w m1 i wtedy drop HEMATYCZE SZKATY.

Drop z nich który sie szybko sprzeda to :

- 3zmiana

- rada pustelnika

- zwój egzorcyzmu

- dodania bonu.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Bronie 30lvl - M3, Besty

Medale

Ja w 1dzień dropnąłem kilka FMS, Ribów i kilka Nasyconych i zarobiłem około 8kk.

Opublikowano

Tak jak up

25lv drop broni na 30 lv z bestow ( sa w dolinie i m2)

30lv lowienie malzy jedna chodzi po okolo 1kk

25-35 lv drop medali jednakze trzeba miec rekawice z isu - najlepszy lv na drop

wszelakiego rodzaju metiny w m2 i m1

ubijanie best kapitana ( dropia srebrne klucze ) i wodza orkow ( dropi jadowa kula jakos tak do ulepszania kd +5 i srebrny klucz)

na roznych ulepszaczach tez mozna zarobic i itemkach ( ebo ) ebo +4 warte z 500k dropia z takich piechurow w dolinie trzeba miec 20 ktorys lv zeby droply.

Co by tu jeszcze... na ulepszaniu itemkow mozna sie dorobic jednak trzeba miec szczescie fms +9 mozna opylic za 15kk +

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...