Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód z t2 Porshe

DarkCzechx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę tutaj, aby spytać się was (doświadczonych kierowców) o pewien samochód. Jest to porshe Cayman S za 1920 bostów. Dzisiaj jest kod na 1200 bostów, wiec 1920 - 1200 = 720 bostów - Tyle będę musiał kupić, więc nie jest to duży majątek. Odnośnie Porshaka, fajnie się nim prowadzi, jest szybki itp?

Opublikowano

obecnie wypożyczyłem sobie ten wózek.

bardzo dobrze się go prowadzi,prędkości również dobre,starty również nie najgorsze mogę ci go polecić ;)

random.jpg

Opublikowano

Cayman w porównaniu do czołowych wozów T2 to mówiąc delikatnie złom :)

Nie polecam, naj. wozem w T2 jest BMW M3 Sport Evolution oraz Lotus Europa.

Opublikowano

Według was Cayman S to totalny złom, tak? Pożyczyłem ten wózek i także mi się źle jeździ nim, ale ten samochód jest trochę inny (inne ma staty od którego chciałbym kupić). Chciałbym kupić ten Czarny (początek bodajże)

Opublikowano

Cayman jest dość dobrym wozem ale zgodzę się że w porównaniu do samochodów t2 jest słabym wozem ale jeżeli nie chcesz nim trochę tylko pojeździć a potem zmienić to możesz zaryzykować i spróbować ja mam z tym wózkiem złe wspomnienia więc to twoja decyzja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...