Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Mazda RX-8 vs ToyotaR2

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie, które auto lepsze ?

Sorki za literowke, toyota mr2. oba z 1 klasy, i oba za sb. Pisze z fona takze nie wiem jak zeedytowac poprzedni post.

Opublikowano

Zdecydowanie Toyota MR2, najlepszy wóz z T1, super osiągi i atomowe nitro, ostatnio z El Camino nią wygrałem, więc jest moc xD

RX-8 jest dobra, ale jednak gorsza od MR2.

Opublikowano

Szkoda, bo rx8 jest duzo ladniejsza ;/ ;P. Czekam na next opinie. Czyli cyferki nic nie znacza?

Rating wozów nie odzwierciedla ich osiągów, nie warto kierować się wyłączine nim przy wyborze wozu. MR2 jest super, nie będziesz rozczarowany, weź od razu wersję Gymkhana.

Opublikowano

Gymkhana to ta za 1750 sb? Nie mam jak tego teraz sprawdzic. Mr2 jest tez lepsza pod wzgledem sterownosci? Nie chce jezdzic czolgiem xD

Opublikowano

MR2 jest bardzo zwrotnia i przyjemnie się nią prowadzi, więc nie ma się co martwić.

Tak, Gymkhana to ta za 1750 SB, to samo co zwykła MR2, ale ma na starcie zainstalowane trochę lepsze części.

Opublikowano

Zdecydowanie Toyota MR2, najlepszy wóz z T1, super osiągi i atomowe nitro

Zgadzam się że bardzo dobre ale nie jest najlepsze, jeszcze nic nie jest udowodnione bo są teraz różne części :)

Opublikowano

Szkoda, bo rx8 jest duzo ladniejsza ;/ ;P. Czekam na next opinie. Czyli cyferki nic nie znacza?

Gdy by każdy patrzał na wygląd a nie na osiągi samochodu to było by nie dobrze.

@Topic Moim zdaniem lepsza jest Toyota MR2 od Mazdy RX-8 więc spokojnie jak na razie możesz wybrać Toyote MR2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...