Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sklep keye.pl

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupował ktoś Battlefielda Premium z Keye.pl? Nie wiem czy czasami nie sprzedają ruskich wersji, sprzedawca mi powiedział, że nie, ale wiadomo jak to zawsze wygląda...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Również jak najbardziej polecam. Wszelkie zakupy robię własnie na tej stronce ;)

A tak btw. - Rosyjska czy Polska wersja nie robi różnicy :)

Opublikowano

Kupiłem od nich kod do bf3 premium i musiałem ręcznie napisać do konsultanta na live chacie bo kod w prawidłowym terminie nie doszedł, dopiero po rozmowie dostałem kod.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Na tej stronie zamawiałem Diablo III oraz Battlefielda 3.Klucze przychodziły na e-maila błyskawicznie.Z czystym sercem polecam tę stronę.

98570307225293238840.png

,,Jeśli nie masz co powiedzieć to nie otwieraj gęby,kłapiesz głupim ryjem jakbyś sam był kurwa święty".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...