Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z internetem [ Proszę zajrzyj. ]

Niryoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiem że piszę w złym dziale , ale nie wiem gdzie to napisać , walnę więc tutaj.

Mam taki problem , chce zaktualizować grę Team Fortress 2 ale moja prędkość internetu waha się między 30 kb/s a 120kb/s

Co z tym zrobić ?

PS : Nie znam sie na tych firewollach i wgl . Pisać jak do dziecka . :P

http://fast-adv.com/signup.php?ref=3548

Zarabiaj 100- 3000 USB w Miesiąc !!!

Opublikowano

taa, mi się powinno pobierać po ok. 125 kb/s a w niektórych grach skaczę np: 350kb/s->580kb/s->60kb/s w końcu, myślałem, że tylko ja tak mam ;d możesz wyłączyć zbędne tzw. gówna typu gadu-gadu, skype ;dd może się to jakoś uspokoi

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

to nie wiem, hmm... może zmień Steam na Steam Beta ? Albo możesz napisać do supportu dlaczego tak się dzieje, może oni znają rozwiązanie

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Do supportu nei musi pisać ,ale niech w steam w lokalizacji serwera pobierania(steam-ustawienia-pobieranie+cloud) niech zmieni np. na Niemcy oraz wybierze swoją predkość lub nazwę (nie wiem jak to nazwać), wtedy powinno zacząć się pobierać i możliwe jest że niekiedy są serwery przeciążone i dlatego taka prędkość

Opublikowano

No to masz internet mobilny (Pisze że masz 7,2mb/s ale to tylko w pełnym zasięgu) pewnie nie masz zasięgu.

//Down Poszedł report

Ezsr.png

By LayZet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...