Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat na potwory w Jungli

razqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą grałem spara i szedłem sobie malphite na bota koło barona i co tam widze jax na 1 lvl wali dragon a dragon go w ogóle nie wali rozwalil smoka smite i go zabiłem. Czy ma ktoś do tego cheata link nick: eco o mc.

Opublikowano

To nie cheat. Jest to poprostu bug . Widziałem go chyba 2-3 dni temu ;)

Bug polega na tym że walisz raz smoka później uciekasz a potem wracasz żeby go walić i on wtedy ci hp nie zabiera.

Opublikowano

Nie jesteś bieżącym użytkownikiem forum widocznie ;) , ponieważ był temat o tym bugu(nie chcę mi się go szukać), dzięki któremu można ubić smoka nawet na 1 lvl'u, wystarczy mieć sklla, który doskakuje np. jax i pullnąć smoka potem uciec i do niego doskoczyć z "q"

Czyli, że tylko stał, bo trochę nie czaję tego "nie miał animacji"

Mi oto chodziło

@Down

Nie mam pojęcia, może gdybyś zrobił filmik albo ss'a jakiegoś (chociaż ss pewnie by w niczym nam nie pomógł ;))

Opublikowano

ON walil smoka ale smok nie reagował i stał w miejscu a jax go bił ciągle a blue buff to tak samo jak z dragonem bił go z tyłu z przodu itp a blue buff się nie ruszał

Opublikowano

A moze miales lagi ? Albo koles umie zbugowac gre... Co za tym idzie, easy jungla bez wracania skoro hp nie tracil

Opublikowano

To jest bug. Polega on na umieszczeniu warda jak najbliżej smoka. Potem wystarczy (w przypadku Jax'a) doskok z Q do niego i nic nam nie będzie robił. Jeśli chodzi o blue/red buffa, to najpierw zabijamy mniejsze potwory, uciekamy na odpowiednią odległość (potwór musi przestać nas gonić) umieszczamy warda, tak jak przy smoku i doskok.

7m9a.png

Opublikowano

Nie, postać musi mieć "doskok" ,czytaj : jax, irelia itp...

Kusisz smoka swoją osobą , odbiegasz na pewien dystans i patrzysz kiedy zawróci, gdy wróci na miejsce wskakujesz na niego jaxa doskokiem, i normalnie tłuczesz z auto ataku, jedyny minus to że nie możesz się ruszyć bo się odglitchujesz a po drugie to jak go zabijesz to padasz, taki bug, ale + jest taki że zawsze więcej golda od enemy teamu ;D

Opublikowano

A więc kusze smoka swą osobą potem jak zawraca i jest już na swojej pozycji to doskakuje i sie nie ruszam a autoattack robi swoje odrazu po zabiciu klikam "B" i znowu ide jungle czyż tak ?

Opublikowano

Znam ten bug czesto mi się tak rob iże bije np. blu buff a on mnie nie bije :P Mówiąc znam go chodzi mi o to że czasem mi się tak robi ale nie wiem jak zrobić to w tedy kiedy chcem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...