Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ezreal vs Brand

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm. Wdg. mnie lepszym pickiem będzie Ezreal. Można go puścić AD jak i AP na mida, oraz może odgrywać rolę AD Carry. Ma bardzo dobre przeliczniki pod AP i AD. Escape system jest. Jedynym minusem są skillshoty, które wymagają trochę ogarnięcia. :)

he?

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

Ładnie ci kolega opisał Ezreala moge dodać tylko że ulti jest idealne pod dobicie przeciwników i ma wbudowany flash

Jednakże do mojego stylu gry bardziej mi pasuje brand

Dobra farma

Potrafi ogłuszyć

dobry nuke

Dobry na każdą linię

Ult dobry do tf

z E dobrze sie ksuje xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ezreal jest jeden z najgorszych pickow jako ad carry,taki graves czy ashe rozwalaja go w 2sec.Pod ap nie zcarruje Ci gry,aczkolwiek dmg w tf srednie zada

Brand-zajebiste dmg,stuny,passyw,dobre ulti,zajebisty dmg z w.

Bierz branda

sstwc.jpg

Opublikowano

Ezreal to skillshoty, brand w sumie też ma 2 ale latwiejsze do trafienia. Ale Ezreal ssie ze względu na mały potencjał w TF.. 0 AoE oprócz dobrego ulti, np pod inicjacie, czy też "W" którym w sumie nie łatwo trafić we wszystkich.

Opublikowano

Ezreal ad carry, brand ap mid.

Jednak polecę eza.

Skillshoty z Q.

Passyw do farmy.

E free flash.

Ult do tf/farma.

Opublikowano

Zdecydowanie Brand.

Obydwoma czempionami się gra bardzo przyjemnie jednak Brand dzięki ulti przy ganku często wbija double killa.

Pozatym ma świetny burst.

Opublikowano

Pod fun game to polecam obie postacie a pod poważniejsze nie oszukujmy się BRAND będzie najlepszym wyborem, ponieważ BRAND albo zabija albo zabija i pada(jak się nagrasz to zrozumiesz dlaczego, ale jako ap nie jest on najlepszym ponieważ ulti wali w 1 osobę która flashuję jak najdalej od teamu, mówię tutaj o ogarniętych bitwach a tako do winów jedna z lepszych postaci)... a ezrael dla mnie jest postacią typu teamo useless in teamfights... Chociaż wszystko jest zależne od naszego teamu... Brand też może być useless :)

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

Opublikowano

Branda Ci nie polecam. Mam go kupionego i grałem nim tylko z miesiąc. Brand jest jedynie dobry w late, w początkowych fazach gry każdy CI go zje, nawet tank.

Z tych dwóch brałbym ezreala, dobre skille, łatwa farma.

Nawiasem, ezreala widziałem na rankedzie pod jungle i niszczył przeciwnika.

Opublikowano

A więc tak kupiłem branda i jestem zadowolony, pierwsze staty 21/4, elegancko mi się kosi z ulti, do tego ma stuna z Q na 2 sec jeżeli to można tak nazwać, combo i przeciwnik leży.

Ogólnie jestem zadowolony z zakupu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...