Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na ile dni jest m249 nikiel?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w item shopie jest to m(chyba 249) nickel na 8 slot dla heavy i nie wiem czy to kupić bo chyba nie jest napisane na jaki czas jest ta broń mogę się od Was dowiedzieć na ile ta broń jest czasu?

Opublikowano

Generalnie jest tak, że jak się kliknie na dany item czy broń i da się buy to wyskakuje nowe okno i tam wybierasz czy za NX czy za Dinary i na ile czasu.

Większość broni jest podana na 30 day's.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Żebyś nie miał wątpliwości, to ta broń jest na 30 dni :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Zależy na ile dni jest wystawiony. W item shopie jest na 30 dni, lecz jak czasem wystawiają na stronie to jest na 60 dni. (zależy).

@up PRZESTAŃ SIĘ PODE MNIE PODSZYWAĆ!

Haha... lepszej wymówki nie było?!

Opublikowano

Up ja się pod Cb nie podszywam...Tylko taki nick mi do głowy przyszedł...Zobaczyłem Cb i tylko sygne dałem sobie i zdjęcie.......

Opublikowano

dajcie mu bana za podszywanie -_-

# wystarczy raport, nie musisz o tym postów pisać bo będą one traktowane jako spam | Grasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...