Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Średnie Czołgi ,jakiej nacji ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie dodam że nigdy nie grałem średniakami ,jakie polecacie ? francuzy i niemieckie pantery wydaja sie byc fajne

Feel the beat!

Opublikowano

M4A3E8 to chyba najgorszy średniak jaki może być , od normalnego M4 rózni się tylko ilością Hp , VK3601 Jest świetny , panther z 45/l100 też nie ma sobie równych , T20 jak wyżej 8/10 , m26 i patton dla bardziej doświadczonych graczy , o francuskich się nie wypowiem bo mi szkoda słów , ogólnie amerykańskie i niemieckie są mniej więcej równe , + dla amerykańskich za zwinność . Musisz sprawdzić Pz IV i m4 i sobie wybierzesz dalszą drogę .

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Nie mogę się z tobą zgodzić odnośnie M4E3A8. Dla mnie jest to najlepszy medium tank. Zwinność i bardzo szybkostrzelne i celne działo naprawdę mogą mocno zamieszać na polu bitwy. Oprócz tego przedni pancerz często rykoszetuje.

Opublikowano

Idź w francuzy, podobno Batchat ma być 10 tierem, opłaca się, od 5 tieru teraz będziesz tier wyzej wprzyszłości, bo od 5 tieru wszystkie "medy" fr będą tier wyzej ;) i ogólnie fajnie siętym gra, co prawda papierowe, ale za to mają magazynek ;D

Opublikowano

Bat z pełnym magazynkiem rozjeżdża każdego meda tieru 9. Oczywiście jeśli jego kierowca umie go wykorzystać.

Opublikowano

t-54 i t-44 wymiatają, o t-54 na razie duzo nie powiem bo dopiero marne 100 bitew, ale t-44 zrobionym na maksa z dobrą załogą, gra się miodzio, polecam Ci ruskie, zwłaszcza ze wprowadzą medy 10 tieru i mogę się założyć ze ruski będzie najlepszy :P

Opublikowano

Każde medy charakteryzują się czymś innym,

żabozjady-szybkie, magazynki, słaby pancerz, mało HP

Szwaby-dużo HP, Przyzwoity pancerz, całkiem działa, mała prędkość, słabe kąt ///tak trochę HT zalatują///

wódożłopcy-dobre konty, całkiem całkiem działa, dobra prędkość

Gwiazdki-Dobra prędkość, działa, słaby pancerz.

Jest to baaaardzo z grubsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...