Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd w grze Combt Arms

BroneK--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po włączeniu gr Combat Arms , ekran zamiast normalnego koloru , ma kolor czerwony . W prawym dolnym rogu widnieje informacja:

Age of Sail II

Rating: Rair

excessive of 2d makes stereo looks flat cursor is placed beneath pop of menus, yet is drawn on top of them. objects in world look flat.

Gdy już się zaloguje wszystko jest : czerwone!!! Gdy wejdę do gry : UWAGA: POSTACIE SĄ JAKBY PODWÓJNE (PODOBNE JAKBY SIĘ OGLĄDĄŁO FILM W 3D BEZ OKLARÓW) I źle się gra . A gdy zrobię screena w grze to gdy go ogądam na kompie jest normalnie bez żadnych problemów. Prszę o pomoc !!!!!

Opublikowano

Zły dział, przenoszę.

Hmm, dziwne, ściągnij i zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, zaaktualizuj DirectX.

Może coś w ustawieniach przypadkowo poprzestawiałeś itp.

Opublikowano

Przed patchem dzisiejszym było normalnie? Możliwe, że stery coś nie tak jak mówił Flinn oraz możesz spróbować zaktualizować Adobe Flash Playera lub po prostu reinstall gry.

Opublikowano

caerror.bmp

A mi takie coś wyskakuje. Nic nie robiłem, nic w grze nie zmieniałem, przed patchem grałem normalnie, teraz próbuje i dupa <_<

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Chcę dodać że teraz też nie działa włącza się patch i wyłącza i tak wkoło.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...