Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]./log/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem, i nie wiem o co w nim chodzi serwer normalnie chodzi ale pokaże się ten ./log z 7 razy i pada serwer. Jeśli ktoś wie o co w tym chodzi bardzo bym prosił o pomoc. Z góry dzięki! Będą Lajki i 5 :D

SS:

problemch.png

@Edit

I potem pokazuje się takie coś i nie można się zalogować ;/ Nwm o co chodzi.

problem2i.png

Opublikowano

albo masz cos zle w jakims regen.txt, special_item_group.txt itp.(brakuje czegoś) albo w bazie w mob_proto

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ja ogólnie mam ten błąd odkąd postawiłem serwer, i nie wiem czy to może być widna tego że mam system x64bity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...