Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Male info dla bocacych ;)

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialbym oglosic wszystkim tutaj zebranym na forum ze BP teraz nie banuje poziomami ( 1 warn 2 warn 3= perm).

Tylko banuje odrazu permem :s

Wychwycilem banika dzisiaj kolo godziny 14.00 na koncie na ktorym bocilem wczoraj wieczorkiem, w dodatku w nocy nie bocilem.

Tak wiec napisalem do supportu co jest grane :

> Witam!

>

> Chcialbym zglosic problem z wejsciem na konto w grze. A mianowicie polega on aby na wejciu na konto juz po wpisaniu loginu (HARTKE.) hasla i potem po wybraniu servera (Skandynawski 2) wyrzuca mnie na strone glowna.

> Boje sie ze ktos mi ukradl konto. Sprawdzalem czy mi sie nie pomylily hasla ale dalej jest to samo i konto jest na tym samym mailu. Na moim drugim koncie do gry wchodze normalnie bez zadnych problemow. Ostatni raz na tym koncie bylem o godzinie 13.33 dzisiejszego dnia. Nie wiem co jest grane?

> ID: *222111*

> Server: Skandynawia 2

Odpowiedz jaka dostalem :

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na koncie dochodzi do naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg

Germany

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Nowe konta, oraz konta, które nie są starsze niż 4 tygodnie, zostaną niezwłocznie usunięte z gry, jeśli wykryjemy na nich działanie BOTów.

I wszystko w temacie

Feel the beat!

Opublikowano

Jaki świr nie moge...

poprostu brak słów konto musi mieć minimum 29dni żeby dostać warna. -.-

Opublikowano

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Skąd ja to znam :D.

Jak oni to sprawdzają, że ty dostałeś bana za bocenie w dzień, a moje konto nie ma 29 dni, ani jednego przelewu, ani sms i bocę 24h i nic.

obraz24.png

Opublikowano

Ha ha ; ) Ja boce od ponad 1 miesiąca 24/7 i nic ^ ^

Ps: Naucz się bocic - Nie no nie będę wredny Szkoda chłopaka ...

Opublikowano

może dostałeś warna tylko nie widziałeś ;d

Konto czyste nigdy bana nie dostalo ani warna

a ile tak wgl to konta miało dni?

z 3 miesiace jak nie wiecej

A boce tak samo jak na glownym i te dostalo perma a moje jakos ani jednego warna?!

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Dobra BOCIERZE UWAŻAJCIE NA KONTA mój brat też dostał bana perma,a nie miał ani 1 ostrzeżenia rozmowa z supportem:

1. Wiadomość:

Witam,

Nie mogę dziś się zalogować do gry a mianowicie wpisuje dane do konta

wybieram serwer i jak wybiore serwer to wyrzuca mnie spowrotem na strone

logowania, wyczyscilem przegladarke oraz ciasteczka i nie pomogło. :(

odpowiedź 1.

Szanowny(a) Graczu,

Alez czyszczenie przegladarki nic nie pomoże. Konto zostało skasowane za

bocenie Panie oszuście.

Z poważaniem,

2 odpowiedź na to samo zapytanie.

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na koncie dochodzi do

naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie

bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w

Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w

języku angielskim lub niemieckim.

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg

Germany

2.Pytanie

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na koncie dochodzi do

naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy

używanie

bota.

Konto zostało zablokowane bezpowrotnie przez Community Managera w

Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

No dobrze,ale ale konto powinno dostać 1 ostrzeżenie a nie od razu

perma,bo nie miało jeszcze ani jednego ostrzerzenia,a na forum jest

napisane 910

kont zmieniło swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

to dla czego moje dostało od razu zabokowane od razu na stałe ???

odp.

Szanowny(a) Graczu,

jak widać nie zna Pan OWH. Uważał Pan się za sprytniejszego, otóż

niespodzianka - ban permanentny.

Z poważaniem,

--

Bigpoint Support

b_560x95.png

Opublikowano

ja mam konto od ponad

655 dni od czasu rejestracji

raz kupiłem 5 k uri za smsa bo nie miałem kuponów na naprawę od początku bocę i nic ani jednego warna

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a używałeś OS-a ?

Jeśli do mnie pytanie to nie używałem tego na tym koncie,co dostało bana, mógł by ktoś przeszperać OWH i znaleśc informacje o banach za boty itp przecież na forum jest napisane że tyle konto dostało perma tyle zmieniło poziom na taki tam,a mój brat nie miał ani jednego ostrzeżenia a bugPoint na to jak widać nie zna Pan OWH. Uważał Pan się za sprytniejszego, otóż

niespodzianka - ban permanentny.

Wiec jak są dalej te ostrzżenia 1,2 (3 perm) a oni od razu perma to chyba w sądzie można o odszkodowanie się ubiegać ?

b_560x95.png

Opublikowano

Perm może być od CM zawsze. System nadaje ostrzeżenia.

A czy czasem perm nie jest jak zostało się wyłapany 3 raz ?? a to to co niby oznacza ?

itajcie Kosmiczni Piloci,

W ten czwartek, dnia 04.08.2011, przeprowadzimy ważną aktualizację w grze. Dlatego tym ogłoszeniem chcielibyśmy Was przygotować na dwie zmiany.

1. Zmiana w systemie anty-botowym.

Od poniedziałku, dnia 08 sierpnia 2011, będziemy korzystali z następującego systemu w grze:

• Nowe konta, oraz konta, które nie są starsze niż 4 tygodnie, zostaną niezwłocznie usunięte z gry, jeśli wykryjemy na nich działanie BOTów.

• Konta starsze niż 4 tygodnie spotkają się ze zmienionym systemem klasyfikującym:

Poziom 1

Gracze będą banowani na 1 dzień, na koniec danego dnia otrzymają kod CAPTCHA, by się ponownie zalogować na swoje konto. Na tym poziomie gracze stracą również:

• 20% punktów doświadczenia,
  • 10% punktów poważania,
  • 33% kredytów,
  • 100% kwoty z Jackpotu,
  • 100% energii do wrót,
  • a przez okres 7 dni będą mogli zbierać skrzynki tylko co 30 sekund.

Poziom 2

Tu znajdą się gracze przyłapani na używaniu BOTów, po klasyfikacji do poziomu 1. Następuje ban na 7 dni, po tym czasie otrzymają kod CAPTCHA, by się ponownie zalogować na swoje konto. Na tym poziomie gracze stracą:

• 50% punktów doświadczenia,
  • 50% punktów poważania,
  • 50% kredytów,
  • 100% kwoty z Jackpotu,
  • 100% energi do wrót,
  • a przez okres 30 dni będą mogli zbierać skrzynki tylko co 60 sekund.

Poziom 3

Tu znajdą się gracze przyłapani na używaniu BOTów, po klasyfikacji do poziomu 2. Ci gracze zostaną na stałe usunięci z gry.

Ponadto gracze, którzy się znajdują w starym systemie zmienią grupy:

• Poziom 4 przejdzie do nowego Poziomu 3
  • Poziom 3 przejdzie do nowego Poziomu 2
  • Poziomy 2 i 1 przejdą do nowego Poziomu 1

Tacy gracze nie zostaną ponownie ukarani, ale jeśli po tej zmianie wejdą na wyższy poziom to oczywiście otrzymają nowe kary.

Perm może być od CM zawsze. System nadaje ostrzeżenia.

b_560x95.png

Opublikowano

jeśli zbanowali ci konto na zawsze piszesz list po angielsku z wyjaśnieniem i prośba o odbanowanie wysyłasz "LISTOWNIE" nie przez email do niemiec do siedziby BigPoint i jak będa mieli dobre serce to wam odbanują :) koledze na PL2 zbanowali konto warte ponad 1000zł napisał do nich list i odbanowali mu te konto :) drugiemu tak samo ale konto 300-400zł było warte :)

a więc perm to nie oznacza jeszcze że ju możesz się żegnać z kontem :)

Opublikowano

jeśli zbanowali ci konto na zawsze piszesz list po angielsku z wyjaśnieniem i prośba o odbanowanie wysyłasz "LISTOWNIE" nie przez email do niemiec do siedziby BigPoint i jak będa mieli dobre serce to wam odbanują :) koledze na PL2 zbanowali konto warte ponad 1000zł napisał do nich list i odbanowali mu te konto :) drugiemu tak samo ale konto 300-400zł było warte :)

a więc perm to nie oznacza jeszcze że ju możesz się żegnać z kontem :)

No niewiem na pl2 mialem vege ze wszystkimi designami jak dopiero weszly z petkiem itp ( latalem na EIC jakby co z neversaynever i klanem Notm) i warna dostalem to dalej bocilem ale mniej potem 2 warn i po nim juz bota mialem nie wlaczac ale jak minal czas bana i chcialem sie zalogowac to mnie wyrzucilo tak jak teraz na tym koncie. List wyslalem to nawet nie raczyli odpowiedziec jak kolwiek... ;/

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...