Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RF Ene/STR

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a właśnie wg mnie nie bardzo jest tak jak mówisz, z tego co się orientuje w rf'ach to na pvp = vRF str i agi pod pss max,ene pod buffy(132 lub 404 pod ign def) i reszta vit, a eRF = pvm (buffy i dmg też ładny) a żeby ktoś robił sRF to nie slyszalem

Opublikowano

jakie forum ogólne ? xdd

swoją drogą dostałem dziś od webzenu (jakiś event czy coś) wcoiny. niestety nie mogę kupić tego co chcę (chaos card) xD ta z której są wingi xD... dlaczego

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Forum ogólne... chodziło mi tutaj o oficjalne. Przejęzyczenie.

Być może dlatego , że jako to "darowizna" możesz kupić tylko określone rzeczy.

Poczytaj trochę o tym evencie , a będziesz wiedział

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

jakie forum ogólne ? xdd

swoją drogą dostałem dziś od webzenu (jakiś event czy coś) wcoiny. niestety nie mogę kupić tego co chcę (chaos card) xD ta z której są wingi xD... dlaczego

prawdopodbnie dostałeś coiny "C" a chaos karty można wykupić za coiny "P", z tego co się orientuje to różnią się sposobem zakupu ale co i jak dokładniej to nie wiem.

a co do "bugu" to o niczym takim nie słyszałem, aby vRF miał jaki kolwiek bug z vitality, mało tego na gmo jest dośc sporo rf o takim buildzie i nikt nie narzeka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...