Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Konkurs] Pokaż swoją kreatywność - PHP i MySQL.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja na temat konkursu - Pokaż swoją kreatywność - PHP i MySQL.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Konkurs wieczorem zostanie zakończony, pomysł legł w gruzach, na forum nie ma nawet 15 osób, które wzięły by udział, a rok nie będziemy ich gromadzić.

Opublikowano

Jeżeli do wieczora nie zgłosi się [a wiemy - że nikt isę nie zgłosi] - 10 osób, zamykamy konkurs.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

niema się co dziwić, że niema osób do konkursu bez głównego tematu, mnie też to odrzuciło

jak urządzacie konkurs to dajcie temat następnym razem, a nie "odjebiemy konkurs na szybko, aby tylko był i się zobaczy"

poza tym 1 dzień na zebranie 10 osób, bardzo zajebisty pomysl, lol + nierówne są nierówne szanse przez to że niema tematu

Opublikowano

Syrians - chodzi im np. o CMS, system newsów.

Opublikowano

Nie no trochę lipny konkurs... W ogóle co za burżuazja...

Kod [wraz z bazą MySQL] ma zostać wysłany Prywatną Wiadomością do każdego z Jury.

Po jakiego grzyba mam wysyłać całą bazę jak np. mojemu skryptowi potrzeba tylko jedna tabela ?? I dlaczego mam specjalnie wysyłać do każdego z was pracę... W końcu to ja jestem tu gościem, a nie odwrotnie prawda ?? Według mnie powinien być zrobiony jeden email gdzie mają być wysyłane prace...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

W takim razie wysyłajcie do Jongju, a my wspólnie przejrzymy później...nie oburzaj się tak, nikt Cię nie zmusza do wzięcia udziału, zresztą jeśli nie wypali to się zamknie temat i po sprawie. Konkurs jest skierowany do Was, więc uszanujcie to, że chociaż wykazujemy odrobinę inicjatywy z Naszej strony...

Zresztą bazy duże nie będą, a przykładowe tabele możemy sobie samodzielnie utworzyć na localhoście, więc sam PHP wyślij...

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Jeśli 1 miejsce zajmie osoba z Blue i Goldem, czy nagroda przechodzi na 2 miejsce?

Bo z codersem chyba żaden zwykły user nie ma szans :>

Opublikowano

Tak, wtedy prawdopodobnie przejdzie na kolejne miejsce, bądź ustanowimy wtedy inną nagrodę na 1 miejsce.

Czy tak trudno jest dopisać w dodatkowych odbiorcach :

- M@niek, Syrians

?

Opublikowano

Możesz, jeżeli jest twojego autorstwa i nie wystawione w sieci.

Opublikowano

Skoro cały silnik forum jest Twój, to oczywiście.

@Reaver, spróbować można, dlaczego tak wątpisz? Jaki konkurs na chama? Nikogo nie zmuszamy do wzięcia udziału.

Opublikowano

To jak kiedy wyniki ??? I jeszcze sie zapytam.... będzie ten blue member za drugie miejsce ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie będzie Blue Membera, bo jest on nagrodą przyznawaną w konkursach organizowanych przez GM. Co do wyników, mało prac zostało oddanych, chyba, że wszystkie ma Jongju...

Opublikowano

I co z tego że mało... To z tych co macie nie możecie wybrać???

A tak poza tym przecież jest M@niek więc dla czego blue miało by nie być ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Pisałem do niego w sprawie tego Blue Membera i odpisał mi tak:

Blue membery mogą być nagrodami tylko w konkursach organizowanych przez GM.

Ten konkurs organizujemy my, Kidmoderatorzy, a nie GM..

Opublikowano

Ogłosimy wyniki jak zostanie wszystko sprawdzone...terminu nie mamy wyznaczonego, zresztą nie wiem co Jongju robi, rzadko bywa w dziale, tutaj się nie udziela, na gg nie odpisuje, a mimo to ma kida, a na organizacji konkursu mu bardzo zależało jak pamiętam...jak mi coś odpisze dam Wam znać.

Opublikowano

No to tak :

- Prace oddajemy do 5 lipca włącznie.

- Wyniki będą jak sprawdzimy wszystkie prace.

Co do mojej nieobecności - nie wiem czy to forum pada, czy ja mam jakieś problemy - udało mi się wejść po 3 godzinach [jak nie więcej] na forum, pewnie napisze ten post i znowu nie będę mógł wbić przez ok. 2-3 godziny, ktoś wie dlaczego? Dodatkowo - strona ładuje mi się 3-4 minuty, każda podstrona... ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...