Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Dagger ciota? No chyba nie :> [exp na poli metin2.pl]

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Przedstawiam Wam moj filmik prezentujacy nocny exp w v2 (na poli)

Poniewaz w filmie nie ujalem wszystkich wazniejszych informacji:

-expilem rowno 5 godz.

-buffy po 25%

exp zajebisty :>

Jak ogladac w HD z wolnym laczem internetowym?

1.Zatrzymaj film

2.1080p

3.ppm na film

4."Zatrzymaj Pobieranie

5.Ogladasz w HQ Oo

xD

Jezeli ktos ma jakies watpliwosci co do oryginalnosci filmiku, ew. chce zarzucic mi publikowanie cudzej wlasnosci, prosze napisac PW w grze lub na konto na yt. :>

Prosilbym rowniez o ocenianie filmu na youtube - tu tez moze byc ale wole tam.

Mozna udostepniac, polecac oceniac pokazywac znajomym jarac sie nim i wgl.

Tyle ode mnie. Enjoy! :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak up sposób na HD nie działa

Ps.mam takie samo eq nawet zbr taką samą tylko niemam kasy na poli :D i 39 lv narazie zbieram i poli miales na m/g/p?

x

Opublikowano

Poli mialem wtedy na m8.

Ksiegi polimorfii:

0 - 20 - Ksiega Polimorfii (20 ksiazek)

m1 - G1 - Zaaw. Ksiega Polimorfii (10 ksiazek, wchodza okolo co 3 - 4)

G1 - P - Mistrz. Ksiega Polimorfii (10 ksiazek, wchodza okolo co 5 - 9)

Od czasu kiedy nagrywany byl filmik na pewno wiele sie zmienilo, zreszta mam na kanale filmik z przed dwoch lat jak expilem na poli i wtedy bylem jednym z pierwszych (jak nie pierwszym), ktorzy takiego sposobu expa uzywali.

Sposob z HD jest dla osob z b. wolnym polaczeniem internetowym, tzn, ze osoba ogladajaca film musi pauzowac co chwile zeby bufforowac, wtedy uzywa tego sposobu i przynajmniej nie musi pauzowac ani czekac. I to nie jest tez wielka roznica, ten sposob MINIMALNIE przyspiesza bufforowanie filmu, zeby uproscic zrozumienie: to troche tak jak wylaczanie niepotrzebnych procesow na komputerze, zeby szybciej dzialala gra lub cos w tym stylu. Czyli jezeli ma sie dobra predkosc internetu to uzywanie tego sposobu nie jest konieczne.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

dzieki, bodajze 4 na serwerze ^^. Niestety juz go nie mam dzieki uczciwosci graczy i pracowitosci supportu metin2.pl :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja prdl ale trzeba być pustym. Wytłumaczę Ci to wszystko po kolei. Napisał w temacie, "dagger ciota, no chyba nie". Chodziło o to, że archer też może expic w jelonku, więc temat powinnien brzmieć "ninja ciota, no chyba nie". Teraz pozdro dla tego pana @up.

1710735.gif

.

Opublikowano

Wytłumaczenie dlaczego temat nazwany jest: "[VM]Dagger ciota? No chyba nie (...)" a nie "(...)Ninja ciota? No chyba nie (...)"

Otóż:

1. Wiele osób uważa, że skoro dagger ma możliwość expienia z buta, to musi expić kozikami (ktoś mi nawet sugerował, że expiąc tak jak w filmiku, tylko że kozikami, wyszedłbym na + z kasą... Bitch Please - więcej by poszło na zużyte poty niż na marmury)
  2. Po powrocie po nocy expa do m1 około 7 - 15 osób oskarżyło mnie o bycie wyexpionym przez kogoś z wyższym lvl'em "Slayer? Ty? Wyexpiony? Ej no co ty... Rozumiem wojem, WP, ale dagger?".
  3. To moja sprawa jak nazywam temat, jeżeli nazwa jest zgodna z prawdą.

• Jestem daggerem - TAK
  • Są ludzie, którzy twierdzą, że "Dagger to ciota" - TAK
  • No chyba nie? (No chyba nie jest ciotą) - TAK (tzn, że nie jest)
  • W filmiku przedstawiony jest exp na poli na metinie2.pl? - TAK

Wystarczająco?

:)

Kolorowoo

:D

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...