Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziomal'sCraft 1.2.5 [FreeBuild & Survival] [Dedyk] [24/7] [NO-WL] [NO PREMIUM]

Hydrant98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngZiomal's CraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 91.121.156.227:25075

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild + Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

SuShi - HeadAdmin

Tomek795 - Admin

Castrol - Admin

cimati4 - Moderator

1337425590-U363900.png

Serwer dysponuje dwoma odzdzielnymi światami - FreeBuild oraz Survival z elementami RPG

Administracja jest miła, "ogarnięta" i zawsze pomocna

Na serwerze jest dużo epickich budowli i pluginów

Każdy nowy gracz otrzymuje darmowy dom lub działkę o dużej wielkości

Slotów narazie 10, ale od wakacji zwiększamy do 13-tu

REKRUTACJA ON!!!

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!

Opublikowano

Badziewny serwer ! Nie polecam. Grałem 1 dzień i z kumplem mieliśmy działkę no i sielanka się skończyła wtedy kiedy admin zaczął niszczyć nam całą działkę i wszystkie przedmioty rozrzucał bo jeden z członków administracji rozdawał itemy. Hah i jeszcze go usprawiedliwiał. Admin niszczył nie tylko nam działkę i dom ale też innemu graczowi ,który dostał wiele cennych przedmiotów. Nie rozumiem takiego podejścia do sytuacji. Dodatkowo admin jest strasznie niemiły i chamski. Przykładowo kiedy powiedziałem ,że nie mogę powrócić do domu ( Bo używanie komendy teleportu zbyt często blokuje jej działanie na dłuższy czas ) to admin kazał mi się zamknąć bo dostanę bana. Dodatkowo serwer co chwile ma crashe poprzez ,które traci się przedmioty i zarejestrowane konto. A kiedy prosi się o odzyskanie itemów to admin daje podstawowy ekwipunek ( kamienne narzędzia i jedzenie ). Nie rozumiem takiego podejścia ale jedynym chyba plusem serwera są niektóre budynki ,które prawdopodobnie mogą być skopiowane ale o to nie oskarżam. Dodatkowo co mnie bardzo śmieszy za zwykłego małego i brzydkiego pixel arta osoba zostaje wyróżniona. Naprawdę nie polecam serwera.

Opublikowano

Tak zgadzam sie z kolega :) ten serw na początku wydawal sie dosyc fajny i milo sie gralo wiec poprosilismy o wspolna dzialke i tak jakos zlecial 1 dzien lecz 2 to juz porazka!!! banda angry kidow wbija i rozwala wszytsko co popadnie oraz banuja za to ze ma sie duzo diamentow w dodatku ktore dostaje sie od innych graczy admini to żenada !!!

Opublikowano

Sprawa z graczami, którzy są odpowiedzialni za podpalnie waszego domu została już wyjaśniona. Obaj nie są już członkami administracji.

Jednakowoż motyw działania tej całej akcji był prosty. Podejrzenie o kopiowanie itemów lub Xraya. Ostatecznie jednak wersja powyższych recenzentów była niezbyt solidna, ponieważ zawsze można powiedzieć że ktoś rozdaje itemy. Tylko skąd te 6 stacków bloków diamentowych...

Powyższy kolega nie dostał bana za diamenty tylko dopiero jak zaczął wyzywać administrację i serwer, mimo że jeszcze godzine wcześniej chciał nabyć VIPa.

Za trudności i kolegów przepraszam.

Z poważaniem SuShi

Opublikowano

SuShi - HeadAdmin

Tomek795 - Admin

Castrol - Admin

cimati4 - Moderator

A slotów 10, Wszystko mówi za siebie

i popieram te 2 wyzej opinie (kiwi i materox)

Opublikowano

Drogi Panie Shunn. Po konsultacji z technikiem stwierdziłem że jak na 10 slotów to rzeczywiście za dużo 4 adminów. Zresztą jak mówiłem dwóch z nich nie jest już w administracji. Nawet nie zagościł Pan, Panie Shunn na naszym serwerze więc o czym rozmawiamy. A od razu pan popiera opinie. I proszę mnie nie brać ani pozostałych administratorów za bande Bad Boyów, bo pan nie wie, i nie zna pan realiów na serwerze. IMO pańska wypowiedź powinna być uznana za spam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To jest nieprawda,co wypisują na forum i serwerze. Bana kolega dostał za to że nie miał kultury wobec innych graczy. Proszę wchodzić na serwer,a napewno zostaniecie mile przywitani:) Z dużym pozdrowieniem BoliCraftMine :))

Opublikowano

HUJOWY SERVER SUSHI PEDAŁ CAŁY SERVER DLA PEDAŁÓW ADMINISTRACJA BANUJE ZA NIC SIEDZE I NAGLE BAN a za: NIC BOP KURVA SUSHI PEDAŁ CIEMNOTA Z TEGO SERVERA PRZEZ 3 DUPY CO TO MA BYC?!SPIERDOLONY SERVER NIE WCHODZIĆ ADMINI-PEDAŁY MODERATORZY JESZCZE SĄ OGARAMI A CIMATI4 JEST DOBRYM MODEM JAK I BOLICRAFTMINE UMIEJĄ DAWAĆ DZIAŁKI I WOGÓLE POMAGAJĄ SĄ BARDZO MILI.USŁYUSZAŁEM OD CIMATIEGO ZE DOSTAL BANA OD PEDAŁA SUSHI.

//obraza

Opublikowano

Sprawa z graczami, którzy są odpowiedzialni za podpalnie waszego domu została już wyjaśniona. Obaj nie są już członkami administracji.

Jednakowoż motyw działania tej całej akcji był prosty. Podejrzenie o kopiowanie itemów lub Xraya. Ostatecznie jednak wersja powyższych recenzentów była niezbyt solidna, ponieważ zawsze można powiedzieć że ktoś rozdaje itemy. Tylko skąd te 6 stacków bloków diamentowych...

Powyższy kolega nie dostał bana za diamenty tylko dopiero jak zaczął wyzywać administrację i serwer, mimo że jeszcze godzine wcześniej chciał nabyć VIPa.

Za trudności i kolegów przepraszam.

Z poważaniem SuShi

Podpalenie !? Nie przypominam sobie aby ktoś podpalił mój dom ! No i widać jak administracja bawi się czyimiś domami.

Opublikowano

No dobrze, zalanie lawą

A oto sprawcy

nijaki fifeja to cimati4 ktory sie fochnął bo go zwolniłem, za to co wam zrobił. Byłem słowny? Byłem, już go niema, oto przykład niezrównoważonego emocjonalnie dziecka. Jak ktoś chce moge dać screenshoty.

Z resztą jak widać po jego ortografii, czyli pisanie niecenzuralnego słowa przez samo h

Moderatory jeszcze są ogarami bo sami nim byli. Żenada. I myśli że nie wiem że to cimati4

Z poważaniem

SuShi

Opublikowano

Ja powiem tak, fifeja to cimati4. Wielkie dziecko totalne z resztą każdy o tym wie, ma 13 lat, ortografia na poziomie zerówki, a klnie jak szewc. Widać dziecka rodzice kultury nie nauczyli. Takim to tylko internet zabrać ;). Bolicraftmine nie lepszy też ma 13 lat, dostałem bana za obrażanie graczy, no ciekawe skoro jedyne kogo "obrażałeem" to był on i cimati za to że mi jechali po starych ;3. Z resztą mam screeny którę mogę pokazać. Teraz psują reputację SuShiego chodź ziomek niczemu nie jest winny. Od kiedy te dzieci przestały być Moderatorami na serwerze zrobił się porządek i jestem w stanie go polecić. SuShi widać, że się stara, jednak nie za dobrze potrafi dobrać sobie pomocników.

kb515d.png

Opublikowano

Nie zgadzam się z Kakauo. Kolega dostał bana , ponieważ chciał od moderatorów itemków, i kiedy moderatorzy pisali że mu ich nie dadzą on zaczął ich wyzywać i moderatorom puściły nerwy i zaczeli go wyzywać. To było 1 raz i więcej się nie powtórzy. Jest pobór na moderatorów/adminów na ten serwer więc proszę się zgłaszać do SuShiego. Z PzDrO BoliCraftMine.

Nie polecam serwera,badziewna administracja, SuShi nie umie dobrać sobie pomocników, chociaż cimati4 i BoliCraftMine spisywali się na swoich pozycjach, to nie ich wina że się gracze do niech próją. Nie zgłaszajcie się do SuShiego bo będzie Wasz los podobny do losu cimati4 i BOliCraftMine ponieważ SuShi jest strasznym,nieogarniętym dzieciakiem. Jak potrafi obwiniać administracje tylko to niech sam wbije chociaż raz na serwa i go ogarnie i zobaczy jacy Jego gracze są mili.Niech sobie chłopaczyna sam radzi. POD ŻADNYM POZOREM NIE WCHODZCIE NA TEN SERW!!!PROTESTUJMY PRZECIWKO SUSHIEMU!!!!!!!

Opublikowano

@up

Post tego człowieka powinien być wykasowany za spam. Uważa się za 3 osobę mówiąc o losie cimatiego4 i BoliCraftMine, a po jego nicku wszystko widać.

Ja zostawie to bez komentarza

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngZiomal's CraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 91.121.156.227:25075

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild + Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

SuShi - HeadAdmin

Tomek795 - Admin

Castrol - Admin

cimati4 - Moderator

1337425590-U363900.png

Serwer dysponuje dwoma odzdzielnymi światami - FreeBuild oraz Survival z elementami RPG

Administracja jest miła, "ogarnięta" i zawsze pomocna

Na serwerze jest dużo epickich budowli i pluginów

Każdy nowy gracz otrzymuje darmowy dom lub działkę o dużej wielkości

Slotów narazie 10, ale od wakacji zwiększamy do 13-tu

REKRUTACJA ON!!!

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!

NIEAKTUALNE PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...