Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej brać i jak...

ManiaqFPSandRTS

Co kupić?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupi??

• Yang
      9
    • SM
      4
    • Itemy na allegro
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie. Co lepiej kupowac? Yang na allegro czy SM na metku? Gram na PL.

I drugie pytanie, mam archera 70lvl z kiepskim eq, tj. ebo+9 srebrna+9, ametystowy+9 czysty, kolcza+9, jelonek sr 42 +9 i um 16, jednym słowem kiepskie. Jak zarobic na podstaweowe eq zeby móc dropic kamyki na skille do P?

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Itemy na Allegro...

Zanim wbijesz jakies ladne bony przez isa, to wydasz tyle, Co jak bys kupil na allegro 3x rzeczy bonowane...

Dafuq ?

Opublikowano

Tak, yangi na Allegro... Szkoda gadać. Co do tematu, to lepiej kupić Smocze Monety w grze.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Zależy... Jeśli masz kilkaset złotych na wydanie ogólnie na to EQ i nie wkurwiasz się jaki ci nie wejdą bony/wejdą gówniane to oczywiście bonuj i mixuj, zawsze lepiej się gra jak zarobisz/zrobisz coś sam :P A jeżeli wolisz zaoszczędzić zł to kup item na allegro lub yangi. Załóżmy takie np. ebo+9 5b, średnie bony 20dt i reszta syf kosztuje na allegro no nie wiem... z 60zł? A samemu za tyle chyba nawet 5b nie włożysz.. Także jest wybór :P

Opublikowano

Widzę, że zdania są podzielone. Ja, że tak powiem za dużych sum na gre nie chce wydawac. Tak myślałem, żeby yangi kupić i za yangi palić stalki w dt lub cośtakiego? Dropka do m2 w takim razie stworze ale to trzeba ogromnej ilości czasu żeby zarobić na eq 5b na 70lvl. Co najlepiej palić w dt? I dalej prosze mówić jak zarabiać tym 70lvl. Chce żeby jakoś dawał rade w pvp ;D.

P.S Dodałem ankiete

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Kup SM ;]

Szukam osób o wiedzy Metin II na poziomie zaawansowanym - technika,web master,osoby znającej się na stawianiu dedyka na kimsufi.pl

Info na moim gg - 43490974

Opublikowano

Zalezy ile masz PLN na wydatki. Mozesz tez kupic postac na allegro np. WP z ok 60lvl z eq i wbic jej 75 i zarabiac na metkach. Na metkach mozesz sie dorobic eq 5b. Moim zdaniem i tak lepiej yangi kupic niz SM.

Opublikowano

Właściwie, to ja bym nie kupywał. SM możesz mieć mase za darmo (jest pełno poradników tu na forum), itemy na allegro są strasznie drogie, a kaske w grze można bardzo łatwo wybocić (też jest pełno poradników).

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...