Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co zainwesotwac 4031 battlefundsow?

zabijaka109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam battlefundsy i nie wiem co kupic. Moze wy mi doradzicie. Mam na tym koncie Engeeniera (15 lv) z mp7 na zawsze i assaulta (10 lv) z podstawowymi broniami. Co polecacie kupic? Ja na engeenierze myśle nad tym: saiga 12, spas 15, albo rex.

Na assaulcie mysle nad tym: AEK 971, SCARL, AK 47, saiga 12, albo Abakan. Mam nadzieje, ze mi doradzicie.

Opublikowano

co wolisz ale z dodatkami :) Na acc :)

Jeśli się nie mylę acc dodaje stabilności a jeśli dasz radę to kup sobie "kit" w deals ;) tam masz wszystko, po dodatki itp itd

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

co wolisz ale z dodatkami :) Na acc :)

Jeśli się nie mylę acc dodaje stabilności a jeśli dasz radę to kup sobie "kit" w deals ;) tam masz wszystko, po dodatki itp itd

Tez o tym myslalem, ale ja mam do wykorzystania tylko 4031 fundsów, a kit jest znacznie drozszy.
Opublikowano

f2000 to gowno x d, ciezko sie nim strzela, ja Ci polecam kupić na stałe stg aug i dokup do niej jakieś dodatki na damage, naprawdę super broń, lub jeżeli Ci się nie spodoba zainwestuj w XM8, wylosowałem ją na tydzień i też pięknie śmiga. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...