Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M95

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiec dostalem kod na 3k pkt i wchodze na mojego snajpera z mysla iz kupie sb m95 na 4 ev jednak jak sie okazuje jest ona zablokowana?? pytam sie WTF? jeszcze kilka tygodni temu odblokowywala sie ona wraz z pakietem startowym...Czy da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano

...-,- Piszac ten temat pytam czy wy tez tak macie i czy da sie cos z tym zrobic poniewaz kiedys tak nie bylo ale skad wy to mozecie wiedziec skoro jestescie poczatkowi ;f

EDIT UP UP @

Pakiet dla snajpera kosztuje 5k a nie 8k ; F

Opublikowano

To chyba ty jesteś początkowy skoro mówisz że pakiet startowy miałeś kilka tygodni temu. To zwykły błąd ja jak zaczynałem to też tak miałem i dzięki temu miałem od razu odblokowaną M95 na forever tak samo jak rexa :)

Opublikowano

To Ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem kilka tygodni temu m95 mozna bylo kupic bez odblokowania a jak juz to po wybraniu ,,pakietu,, ale startowego moge Ci dac ss'y iz kosztuje 6k : >

Opublikowano

To Ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem kilka tygodni temu m95 mozna bylo kupic bez odblokowania a jak juz to po wybraniu ,,pakietu,, ale startowego moge Ci dac ss'y iz kosztuje 6k : >

heh?On nic nie pisał o pakiecie -.- .On własnie napisał to co ty w Twojej ostatniej odpowiedzi.

PS. Kto Cię uczył o znakach interpunkcyjnych? :P

461151420292002410470.png
Opublikowano

Mi chodziło o to że, kiedyś był taki błąd a teraz już go usunięto i musisz mieć odpowiedni lvl. A pakiet to wiem ile kosztuje i nie wiem o co ci z nim chodzi bo nie pisałem o nim, pisałem o tej nagrodzie co dostajesz po zarejestrowaniu.

Opublikowano

heh?On nic nie pisał o pakiecie -.- .On własnie napisał to co ty w Twojej ostatniej odpowiedzi.

PS. Kto Cię uczył o znakach interpunkcyjnych? :P

Takis pewny? : ))

To chyba ty jesteś początkowy skoro mówisz że pakiet startowy miałeś kilka tygodni temu. To zwykły błąd ja jak zaczynałem to też tak miałem i dzięki temu miałem od razu odblokowaną M95 na forever tak samo jak rexa :)

Zaprawde bardziej trafnym pytaniem jest kto uczy ciebie GRAMATYKI oraz jezyka ojczystego?

Opublikowano

Alez skad nie chce wyzywac tylko czekam na rozsadna wypowiedz bo te ich ,,fakty,, albo juz znam albo sa ta klamstwa by nabic sb posta a frajera wprowadzic w blad...Lecz ja gram dosc dlugo : )

PS odpowiedz nie padla zadalem pytanie zlozone

Opublikowano

Alez skad nie chce wyzywac tylko czekam na rozsadna wypowiedz bo te ich ,,fakty,, albo juz znam albo sa ta klamstwa by nabic sb posta a frajera wprowadzic w blad...Lecz ja gram dosc dlugo : )

PS odpowiedz nie padla zadalem pytanie zlozone

Bardzo złożone, a zwłaszcza że bez przecinków i kropek.

461151420292002410470.png
Opublikowano

1. Daj screena z tego, jak jest zablokowana? Co to znaczy wgl?

2.Dwa pierwsze posty odpowiedziały na twoje pytanie prawidłowo, więc nie zgrywaj idioty i nie rozpoczynaj flamewar'a.

3."Piszac ten temat pytam czy wy tez tak macie i czy da sie cos z tym zrobic poniewaz kiedys tak nie bylo ale skad wy to mozecie wiedziec skoro jestescie poczatkowi" Tak każdy tak ma, jak włączyłeś początkowy pakiet, jest on dostępny na 24h, a później się wyłącza i albo kupujesz ją na 4ever za określoną liczbę fundsów bez oczekiwania na wysoki lvl, albo expisz na słabszych broniach, cierpliwie czekając aż wbijesz ten lvl, który odblokowuje ci broń

4."To Ty chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem kilka tygodni temu m95 mozna bylo kupic bez odblokowania a jak juz to po wybraniu ,,pakietu,, ale startowego moge Ci dac ss'y iz kosztuje 6k : >" Gra ciągle się zmienia, ciągle coś zmieniają, więc nie twórz teraz bzdur, bo coś było kilka tygodni temu... kilka tygodni temu był inny patch, inne zasady

5. Naucz się używać przecinków/cudzysłowów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...