Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] New Professional Mod by CosNieTak? v0.3 - Konieczne Zobacz !

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

Mod by CosNieTak? v0.3

1319585492-U316606.png

Cześć wszystkim. ! ^^
Przedstawiam wam kolejnego moda.
Tym razem jest on, że tak powiem wy*ebisty :)
Zobacz filmik, a nie zawiedziesz się
Ten Mod nie tylko zmienia kolor menu itd., ale jest również miła niespodzianka
Wszystko zobaczycie na filmiku ! :)
Trzeba pobrać Sprite i UI

1319585534-U316606.png

https://www.youtube.com/watch?v=HBdXgkXB7Ac

1319585591-U316606.png

7

1319585614-U316606.png

Sprite.

https://www.virustotal.com/file/d6004d0e9cf0c3d4edb20c358062ef40b8566e99f0d71c08dfba61d2a1076318/analysis/1340196213/

UI

72014174332382660006.jpg

1319585635-U316606.png

Sprite.

http://www.speedyshare.com/B6F9z/Sprite.rar

UI.

http://www.speedyshare.com/hMnz6/UI.rar

Jak to wszystko wkleić ?

Sprite

WarRock > Texture > I tu podmieniamy pliki

UI -

Radzę ściągnąć Sprite oraz UI ponieważ wtedy gra jest bardzo fajna

:)

Co daje Sprite ?

Widzimy na filmiku od 1:46

:)

Zakaz kopiowania na inne fora, bez mojej zgody !

Dziękuje, Pozdrawiam !! :)

@down

Nie używam hacków, a tym bardziej No Recoil'a ;p

#EDIT !!

Jeżeli komuś podoba się tylko ten efekt , że jak się strzela to jest ogień, a kolory są da Cb oczo*ebne :P, pobierz sam folder Sprite. :)

Fajnie urozmaica grę ! ;)

Opublikowano

No mi się podoba . A najlepsze to dym za pociskiem pzf . No recoil ma? czy mi sie wydaje .Na filmiku przynajmniej tak widac wgl. Albo bardzo dobrze masz opanowny odzut w broni. :)

BUM

Opublikowano

Podoba mi się jeden bajer... ja strzelasz w mur to wychodzi taki ogień... xD

A tak to do dupy.. oczojebne kolory....nawet nie będę go stosował !

@Down : Sprite pobrałem i zastosowałem... fajna sprawka.. ; ) Dzięki ! I dostaniesz pare lajków !@

Opublikowano

@up

Jeżeli nie podobają Ci się kolory, pobierz jedynie folder Sprite. :)

Będziesz miał te efekty, a cała reszta normalna.

Miłego ^^

Opublikowano

koleś nie wiem czy ty sam ułomny jesteś czy ułomnych szukasz. Widać, że masz hacka na no spread i recoil. To po 1, a po 2 muzyka jest tak skopana, że idiota z lekkim upośledzeniem by jej nie przesłuchał

Opublikowano

A co ma muzyka, i to czy miał cheat'a wspólnego z modem?

Tu chodzi o zaprezentowanie wyglądui modu, i tyle w tym temacie :)

Mi się podoba. :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

koleś nie wiem czy ty sam ułomny jesteś czy ułomnych szukasz. Widać, że masz hacka na no spread i recoil. To po 1, a po 2 muzyka jest tak skopana, że idiota z lekkim upośledzeniem by jej nie przesłuchał

Koleś ja też nie wiem czy ty jesteś ułomny. Po co mi No-Recoil, na prezentacje Moda? Ciebie już kompletnie porąbało ? Tłumacze wam poraz 999 - nie używam, nie używałem i nie mam zamiaru używać jakichkolwiek wspomagaczy do tej gry

Ps. aaa... właśnie, jak ci się nie podoba - nie oglądaj, nie słuchaj nie pobieraj, po prostu wyłącz i zrób coś lepsze. To nie jest miejsce dla takich ludzi jak ty ;-)

Nie chcę tu FlameWar'a, masz do mnie takie sprawy, to zapraszam na pw :)

/ Zobacz 2:12, tam masz dowód. I ciekawe czy twoja głupota kiedyś się na tb odbije.

Pozdrawiam :)

@up

Pobierz w takim razie sam folder UI :)

Miłej gry.

Opublikowano

no no znow sie postarales coraz lepsze pomysly masz ; ) gratulacje komus sie napewno przyda krok do przyszlosci xD ; ) i like oczywiscie

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie podoba mi się gdy strzela się z karabinów oraz ten pasek ile zostało killi itp i ile ma się HP i SP. Reszta jest spoko.

No i gratulacje, bo w końcu zrobiłeś dużego moda :)

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Mod moze byc.

Nie pisz pobierz samo UI,bo po to Ci mowimy o tych kolorach ,zeby w nastepnym modzie byly dobre.Jak cos robisz to dobrze ,a nie na odwal.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

A więc ekhem..

Jeśli chodzi o jakość moda to nie można narzekać bo wszystko wykonane dobrze i mod wydaje się być całkiem ciekawy.

Kolory kolorami nie podobają mi się bo wolę jakieś ciemniejsze kompozycje ale to moje zdanie więc to zostawie dla innych użytkownikow.

Generalnie to chyba się trochę nad nim napracowałeś dlatego zasłużyłeś na tego like'a.

Powodzenia w kolejnych modach :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

• Ale chyba pocoś dodałeś temat ze spisem wszystikich swoich Modów.
  • Więc niewiem poco tworzysz za każdym razem nowy temat...

OkeanoS

Opublikowano

@up

Oczywiście masz racje, ale przeczytaj to zdanie

Na większego moda może zrobię osobny temat. ;-)

@up'y

Thx za opinie i krytykę. Jeżeli wolicie ciemniejsze kolory, będą ciemniejsze :P Mi osobiście bardziej podobają się takie oczo*ebne, he he :P

Ja dopiero uczę się robić fajne mody. Z czasem wszystko nabierze lepsze wyglądu, nie można mieć wszystkiego od razu :P

Opublikowano

Jak na moje wszystko jest ok :) wyjaśnione co po kolei gdzie ? co ? wkleić pięknie ;) wszystko działa masz odemnie lajk :P

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

na 99% nie.

Ale tobie to poco skoro ty i tak używasz tego

http://www.mpcforum.pl/topic/493408-video-skill-pana-neba009pp/

OkeanoS

Opublikowano

Hahahahahaha Audiofeels <3 Nareszcie świetna muzyka do filmiku. <3 Otherside <3 w ich wykonaniu. Genialne :) Brawo za wybór CośNieTak?

@Topic

Bardzo fajny MOD. Może dużo waży, ale przynajmniej na normalnym servie. Mi sie bardzo podoba i ładnie działa pod XP ( testowałem, rzadko gram ) Bardzo fajny wygląd. Like zasłużony.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...