Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dorzucanie modów do yogboxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Od jakiegoś czasu gram na yogboxie, ale chciałbym tam dorzucić kilka modów których tam nie ma. Kiedy wrzucam do /mods i włączam wyskakuje mi jakaś taka lista, której nie da się przewinąć i po chwili minecraft się wyłącza :( Proszę o pomoc, ponieważ jestem kiepski w tym całym wrzucaniu modów. Z góry dzięki :)

Opublikowano

YogBox jest to paczka która ma ustawienia - trzeba się z tym pobawić dobre kilka dni żeby rozszyfrować różne rzeczy. Jakie modyfikacje chcesz dodać?

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Chciałbym dodać m. in. elemental creepers, które zostało jakiś czas temu z yogboxa usunięte, pam harvest i furniture mod. Ale teraz w ogóle nie mogę na yogboxa wchodzić, ponieważ kiedy wejdę, to tak jak pisałem pokazuje się taka lista z którą nie można nic zrobić i yb się crashuje :( Proszę o pomoc.

Opublikowano

Tak jest , gdyż niektóre modyfikacje nie są kompatybilne.Musisz zainstalować od nowa yogboxa i instalować mody jakie chcesz , ale jak ci wyskoczy ta lista to znaczy , że ten mod ci nie pójdzie.Sam to wiem bo właśnie zrobiłem paczkę modów i z 17 modów kompatybilnych było 12.

300 350 400 500 1000

Opublikowano

Elementar creepers trzeba skonfigurować aby nie używały ID zwierząt, które są w YogBoxie, najlepiej podaj jeszcze kilka innych modów które chcesz dodać to wytłumaczymy Ci które będą kompatybilne, a które nie.

sAGxRQg.jpg

Opublikowano

A jak mam skonfigurować Elemental Creepers? Bo ja się na tym nie znam. Chcę dodać te mody, które wymieniłem, czyli EC, furniture mod i pam harvest.

Opublikowano

Powiem Ci tylko że Pam Harvest na YogBox nie będzie działał, Furniture Mod tak samo, gdyż ID na Yog nie ma wolnych aż tylu. EC - spróbuj wpierw dodać, a potem się będziemy martwić, jak pokarzesz nam log. :)

sAGxRQg.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz mam inny problem problem :D Chce do zwykłego minecrafta dodać ec, ships and boats, industrial craft, build craft, tv mod, furniture mod i harvest craft. Ec i harvest już dodałem, teraz proszę o pomoc ze skonfigurowaniem pozostałych, bo furniture i ec nie współpracują :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...