Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Inspekcja serwerów Combat Arms EU.

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie - od 15:00 do 19:00 jest inspekcja.

Attention Soldiers,

Combat Arms Europe will undergo an emergency maintenance in a couple minutes,

scheduled to start from 15:00 A.M. to 19:00 A.M. CET.

Only game servers will shutdown during this operation,

therefore, entirely inaccessible.

Please stand by for more information relating to the maintenance.

- Combat Arms Europe Command -

Type: Emergency Maintenance

Schedule: Wednessday, June 20th, 2012

Duration: Servers: 15:00 A.M. - 19:00 A.M. CET / 04 Hour(s) 00 Minute(s)

Description: Game Maintenance

Status: Stand-by

- Combat Arms Europe Command -

Link: http://en.combatarms...e&BoardIDX=2027

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Może mi ktoś kurwa wyjaśnić co w twoim słowniku oznacza inspekcja?

Inspekcja własnych serwerów? lol?

a teraz tak ! tłumaczymy!

maintenance - konserwowanie

emergency - awaryjne

Konserwowanie awaryjne!

skąd wy kurwa wzieliście inspekcje ....

inspekcje to ty kurwa możesz mieć w obozie karnym, a nie serwerów combat arms japierdole

@

Kolejna inspekcja od 20:00 do 21:30.

@PanFilip

Wyjdź i nie wchodź więcej do moich tematów jak Ci coś nie pasuje. Nie masz się już czego czepiać ?

Kolejny Twój bezczelny i chamski post - który oczywiście zalicza się do spamu.

Po Twoich wypowiedziach sądzę, że jesteś kolejnym N**em na tym forum w wieku 9-13, i chyba tak jest z tego co słyszałem na CA i wnioskuję po zachowaniu.

Mam dla Ciebie złą wiadomość... każdy kolejny Twój post nie na temat będzie przeze mnie raportowany i szybko skończysz swoją przygodę z MPC.

Pora "kolego" odejść od kompa ... Life is brutal.

About PanFilip - wszystkie jego posty (wulgarne w stosunku do mojej osoby) spowodowane są ... kicknięciem go, przeze mnie na Combacie za: dziecinne zachowanie, wulgaryzm w stosunku do innych osób (w grze) i brak profesjonalizmu podczas FT.

poprostu kurwa beka

Po pierwsze moja przygoda z MPC trwa od 2k9 i jakoś nie mam zamiaru jej kończyć mimo zbanowanego konta ;]

Po drugie osiągałem za każdym razem 60 - 75 k pkt przy czym 1.6k expa

Po trzecie raportuj sobie wogole zrób mi włam na konto ;] - jak dostane perma to założę sobie nowe konto

Po czwarte nie interesuje mnie to ,że mnie kicknąłeś - to poprostu było chamskie ja mówię tylko o tym jacy ludzie na tym forum mogą mieć debilne wymysły z słów "emergency maintenance" czyli awaryjnej konserwacji a nie "inspekcja"

A no tak i po piąte proszenie o 1 klucz za gifta NX to nie jest dziecinne zachowanie (powodzenia przy wychowywaniu dzieci)

Po szóste "pora odejść od kompa" - to chyba sobie do lustra , bo na dworze spędzam wystarczająco dużo czasu ;]

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Też tak potrafię napisać... Byś chociaż przetłumaczył to i rozwinął . A nie wszystko na odpi*rdol jak to się mówi.. ;]

Opublikowano

Mniej więcej chodzi jak zwykle o to samo czyli zamknięcie serverów

Inspekcja hmm przeglądanie przeszukiwanie etc.

Do 19 można podpiąć

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Wamt3DC

Może mam Ci coś jeszcze giftnąć ?

Nie interesuje Cię to co tu napisałem ... nie wchodź proste, a nie narzekaj na to, że nie tłumaczę słowo w słowo.

Następnym razem czekam na Twoją super zaje*iście szybką reakcję i wrzucenie info o "Emergency Maintenance",

przed zaspamowanie forum przez takich ludzi jak Ty z żalami "czemu gra mi nie działa".

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Kolejna inspekcja od 20:00 do 21:30.

@PanFilip

Wyjdź i nie wchodź więcej do moich tematów jak Ci coś nie pasuje. Nie masz się już czego czepiać ?

Kolejny Twój bezczelny i chamski post - który oczywiście zalicza się do spamu.

Po Twoich wypowiedziach sądzę, że jesteś kolejnym N**em na tym forum w wieku 9-13, i chyba tak jest z tego co słyszałem na CA i wnioskuję po zachowaniu.

Mam dla Ciebie złą wiadomość... każdy kolejny Twój post nie na temat będzie przeze mnie raportowany i szybko skończysz swoją przygodę z MPC.

Pora "kolego" odejść od kompa ... Life is brutal.

About PanFilip - wszystkie jego posty (wulgarne w stosunku do mojej osoby) spowodowane są ... kicknięciem go, przeze mnie na Combacie za: dziecinne zachowanie, wulgaryzm w stosunku do innych osób (w grze) i brak profesjonalizmu podczas FT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...