Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Patch?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

O ile się nie mylę dziś miał wyjść patch ze skórkami i nową mapą. Wyjdzie ten patch dziś czy za tydzień?

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Może troszkę za późno ale tak na przyszłość to większość patchy wychodzi chyba w czwartki - zobaczcie sobie datę przy release note ostatniego patcha z Dravenem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

patche wychodzą tak:

środa - ameryka

czwartek - europa

tak więc pewnie dzisiaj w nocy wprowadzą :)

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

Wypowie się ktoś jeszcze? Może ktoś wie czemu nie ma?

Człowieku rusz banią i zorientuj się, że nie zawsze każdy wyrobi się na Twoje zachcianki. Patch jest duży, więc więcej pracy, a w Riot nie pracuje milion ludzi, więc nieraz kilka obowiązków przypada na poszczególne osoby. Patche praktycznie zawsze wychodziły w czwartek, a nagle wielki problem, że w środę nie ma... no way. o.O O.o

98763533515051689628.png

Opublikowano

coś nie pykło wam i patcha dzisiaj nie ma. myślę że będzie dopiero za tydzień.

09.08.10

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Człowieku rusz banią i zorientuj się, że nie zawsze każdy wyrobi się na Twoje zachcianki. Patch jest duży, więc więcej pracy, a w Riot nie pracuje milion ludzi, więc nieraz kilka obowiązków przypada na poszczególne osoby. Patche praktycznie zawsze wychodziły w czwartek, a nagle wielki problem, że w środę nie ma... no way. o.O O.o

Weź się dzieciaku uspokój bo ja się nie czepiam że nie ma patch tylko po prostu chce wiedzieć czemu z ciekawości. Więc ty się ogarnij bo ja pretensji nie ma do riotu.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...