Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry smartfon do...

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

Poszukuje jakiegoś fajnego smartfona do 800 zł

Wymagania:

System operacyjny: Android 4.x.x ( lub z możliwością aktualizacji )

Dobry w miarę duży wyświetlacz

Głośny

Aparat obojętnie

Szybki procesor min: 1 Ghz

Ram min: 512

Telefonu będę głównie używał do oglądania filmów, grania, i słuchania muzyki. Jeżeli będzie jakiś telefon któremu będzie coś brakowało do moich wymagań mogę dołożyć trochę :)

Zastanawiam się nad tymi:

Sony Ericsson Neo V / Samsung Galaxy S/Plus

XPA9.png

Opublikowano

Xperia Play

update do ICS 4.x możliwy

Proc po OC nawet 2Ghz

nie pamiętam ile ma ramu

Aparat 5Mpx, możliwość nagrywania filmów w formacie HD ;) - jakość możesz zobaczyć u mnie na profilu

do grania jak ulał bo ma "konrtoler" podobny do Dual Shocka ;)

za 800/900 znajdziesz coś fajnego ;) ja za 4 miesięcznego z kartą 32Gb zapłaciłem 900zł z groszem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Sony Ericsson Live with Walkman

szczegóły:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/livewithwalkman/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman.html

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Za 800zl Nokia lumia 800. Dzisiaj oficjalnie podano aktualizacja do WP7.8 a juz w środę 100% potwierdzone przez Nokie Update do wersji Tango. Windowsphone to najlepszy system...

procek: 1.4Ghz.

ram: 512

i chodzi plynnie zawsze.. a nie tak jak andek... no chyba ze wpakujesz mu 4 rdzenie to wtedy ok. a tutaj przy iednym na lumi 610 800mhz i lata tak samo jak na lumu 900. A z andkiem juz tak nie jest.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...