Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft, serwer jak prawdziwe życie.] [ip: s5.owncraft.pl:25037]

mikibaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngLost AndersDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s5.owncraft.pl:25037

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Nie

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 23

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

OrebFuscator, WorldEdit, WorldGuard, iConomy, ChestShop, AuthMe, WorldSaver, PermissionsEx, LWC, iChat, Essentials

1337425578-U363900.png

DonMateo07PL, MrHuskey, Cfffaniak

1337425590-U363900.png

Serwer jest świetny, czujesz się jak w prawdziwym życiu. Zarabiasz pieniądze, kupujesz mieszkania, bądz działki, wszystko jest sprawnie zorganizowane. Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , a tak szczerze gówniany - Admini maja wydupczne na normalnych graczy , tylko o swoich kolegów z podstawówki dbają.. Po 2 mute dostajesz za to ze coś napiszesz a głupi admin (Zasada admin ma zawsze racje jest popierana przez pojebanych ludzi którzy myśla ze admin ma racje) myśli ze on ma racje. Poprze to moimi ss-ami , dostałem mute za napisanie ''gówno'' a na ss-ach widać jak ladnie admini piszą -

http://imageshack.us/photo/my-images/546/20120620150505.png/

Wiem , ze zaraz mnie ktoś za nodusa obrazi , ale pierw zobaczcie kto na nim nie gra , wiem ze sie posypia komenty zaraz JA nie gram , ale trudno =)

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , a tak szczerze gówniany - Admini maja wydupczne na normalnych graczy , tylko o swoich kolegów z podstawówki dbają.. Po 2 mute dostajesz za to ze coś napiszesz a głupi admin (Zasada admin ma zawsze racje jest popierana przez pojebanych ludzi którzy myśla ze admin ma racje) myśli ze on ma racje. Poprze to moimi ss-ami , dostałem mute za napisanie ''gówno'' a na ss-ach widać jak ladnie admini piszą -

http://imageshack.us...0620150505.png/

Wiem , ze zaraz mnie ktoś za nodusa obrazi , ale pierw zobaczcie kto na nim nie gra , wiem ze sie posypia komenty zaraz JA nie gram , ale trudno =)

Przychodze zmęczony po szkole, na serwerze panuje chaos, jakiś typ (ty) próbuje mi wmówić, ze ranga "Newbie" określa jak ty to nazwałes? Nic nie potrafiącego? Nie wiesz co to znaczy to nie dyskutuj,właśnie za dyskusje mute dostałeś, nigdzie na czacie "gówna" nie widziałem, więc soory. Nie dziwcie mi się, że mutowalem co chwile bo ledowo przychodzę po calym dniu w szkole, a tu pare, żeby nie wyzwać, nie rozumiejących dzieci próbuje mi wciskać kit... Widzicie moją reakcje. Serwer jest ogarnięty, ale sama kultura mówi, żeby nie zawracać komuś dupy jak on sobie tego nie życzy, tym bardziej jak jest zmęczony. Masz jeszcze 2 adminów, wyobraź sobie ze ty masz serwer, przychodzi taki typ, i zaczyna ci marudzić, że rangi sa "chujowe"... Może i mnie troche poniosło, ale dziwicie mi sie, jak ledwo co wszedłem na serwer zmęczony po szkole ^^ Skąd wiesz, że chodzę do podstawówki? Że innych znam z reala? Nic o mnie nie wiesz, więc nie wciskaj innym kitu. Pokazałeś swoją prymitywność!

Opublikowano

http://imageshack.us...0620150505.png/

Wiem , ze zaraz mnie ktoś za nodusa obrazi , ale pierw zobaczcie kto na nim nie gra , wiem ze sie posypia komenty zaraz JA nie gram , ale trudno =) - on dobrze mówi!!!

TEN SERWER JEST NAPRAWDĘ BEZNADZIEJNY. ADMINISTRACJA MA GRACZY W DUPIE! SPYTASZ SIĘ O COŚ OD RAZU MUTE! RADZĘ TAM NAWET NIE WCHODZIĆ BO TAM SĄ TYLKO SAME NOOBY.

Opublikowano

Wiesz co? Patrząc po tym, że skopiowałeś posta dodając caps locka, to twój poziom jest bardzo niski. Jesteś prymitywny! Nic ci to nie da, jedynie się ośmieszasz ^^ Mścisz się za to, jesteś zazdrosny, jak kiedyś będziesz miał serwer w co nie wierze to się przekonasz...

Opublikowano

Wiesz co? Patrząc po tym, że skopiowałeś posta dodając caps locka, to twój poziom jest bardzo niski. Jesteś prymitywny! Nic ci to nie da, jedynie się ośmieszasz ^^ Mścisz się za to, jesteś zazdrosny, jak kiedyś będziesz miał serwer w co nie wierze to się przekonasz...

Wtf skopiowalem posta ??? przeczytalem wszystko i skomentowalem co sie dzieje

Mścisz się za to , jesteś zazdrosny o czym on mówię jest jakiś umysłowo chory czy jak że nie zna składni zdań ??? czy jak ? może mi ktoś przetłumaczyć z Troglodyckiego języku na polski ??? a to 7 w twoim nicku to Tyle masz lat czy IQ ?

Nie dotyczyło mnie sorka :D

Opublikowano

Dubel:

http://www.mpcforum.pl/topic/655288-minecraft-serwer-jak-prawdziwe-zycie-ip-s5owncraftpl25037/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...