Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś co może pobić LoLa?

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://pl.twitch.tv/eiyael - look it. Nie wiem nawet co to jest, kumpel znalazł. Więc można otworzyć dyskusję na ten temat... pierwsze pytanie: co to jest? :D

Gra nosi nazwę Smite, nie jest darmowa, trzeba zakupić odpowiednie klucze. Obecnie trwa darmowa beta, moim zdaniem tworząc grę płatną nie przebiją się w rynku gier MOB'a gdyż LoL ich wyelminuje. Poza tym Riot musi zareagować na ten ruch. Zapewne też zaczną kombinować z 3D.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Wiem tyle, że jest to drużyna reprezentująca Polskę w LoLu, która to nagrała. Mi się wydaje, że jest to trochę przerobiony LoL z widokiem za plecami bohatera.

Opublikowano

Powiedziałeś to co każdy wie... :huh:

A może ktoś wie co to za gra, kto ją utworzył i jakie są przyszłe zamiary na nią? Jedyne co mnie urzekło to grafika, reszta to odgrzany kotlet LoL'a, w tym postacie. Nic innowacyjnego poza samą grafiką, jednak ona potrafi odmienić nawet najgorszego suchara.

98763533515051689628.png

Opublikowano

twórca Hi-Rez Studio. Trwa closed beta. Klucze można dostać dostać za darmo - wystarczy posuzkać. Postacie to bogowie z różnych mitologii, choć są bardzo podobne do LoLowych. Nawet item taki sam jak Lich Bane jest.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Najzwyczajniejsze MMORPG, tylko, że w rundach.

Gra zapowiada się fajnie, lecz co to ma do LoLa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...