Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RP

Arnold2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie jakoś zrobić za free RP? w Crossfire NA sie da a tu? Rzucam like za odp

Przepraszam, zrobiłem błąd w temacie chodzi o RP a nie GP :)

Gość patrykkos
Opublikowano

Ok, zmieniłem nazwę tematu

;)

@top Można robić free RP. Wchodzisz na

www.crossfire.gamerage.com i logujesz się.

Po zalogowaniu masz coś takiego na stronie głównej:

magicalsnap201206201201.png

Klikasz na to co Ci zaznaczyłem strzałką i wybierasz reklamy

:)

Gość patrykkos
Opublikowano

W 80% ankiet musisz potwierdzić reklamę klikając na link w mailu

:D

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tego free RP, tam gdzie wypełniam jakieś testy i potem musze wpisać numer telefonu itp. to można to raz na dzień? czy raz ogólnie? bo jak wykonałem test raz dostałem pin na telefon i wpisałem go na stronce po czym dostałem RP ale za drugim razem juz nie bylo wpisywania pingu i nie dostalem zadnego RP.....

Opublikowano

Chyba tylko raz się da, ale może tych na telefon nie rób, tylko sobie zaznacz żeby były ankiety darmowe, bo jak na telefon to może ci wyższy rachunek przyjść.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Bywa, że dwóch użytkowników ma w ogóle inne reklamy więc nie wiem czy jest sens robienia screenshotów

:D

PS. Ankiety można robić tylko raz

;)

Opublikowano

@2up W nieskończoność ich nie będziesz robić. Na twoim koncie w cf chyba zapisuje ci się jaką ankiete zrobiłeś i nie możesz jej robić kilka razy. Tak samo z ankietami na ulicy, nie będziesz powtarzał tej samej ankiety, bo mają zapisane że ty już ją wypełniłeś.

Ja nie wyśle ci screena, bo ja ankiet nie wypełniam, bo mało się za nie dostaje. Polecam ci robić ankiety na zmienionym ip, wtedy więcej RP dostajesz za wypełnienie.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Wydaje mi się, że Super Rewards są najlepsze ale zawsze lepiej robić po trochu w każdej :P

Opublikowano

Już ostatnie pytanie jak już jest założony temat to chce sie zapytac o event spin the wheel a pytanie jest nastepujace. Tam sie dostaje 1 spina za zalogowanie sie i zagranie rundy w crossa czy mozna tak nabijac ciagle spiny logujac sie grajac itd..?

Opublikowano

Da się robić Free RP, jednak najlepiej robić to używając niepotrzebnej karty SIM za pomocą Akazoo.

Skuteczne i dostaje się duża ilość RP, w dodatku możesz IP zmienić.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

A jest do tego jakis poradnik na forum? nie chce mi sie wygrzebywac niewiadomo czego:D chyba ze jesli masz czas i ochote moglbys mi taki poradnik napisac jednak nie zmuszam Cie do niczego:) oczywiscie like ;)

@down

A które rubryki robić? kojarzysz?

Wybacz jestem tępy;D

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie ma co nawet szukać poradników

;)

Ściągasz program np. Easy Hide Ip albo Hide My Ip, zmieniasz Ip na jakieś zagraniczne i robisz reklamy. Nic więcej nie trzeba umieć :P

@edit

@up Rób Super Rewards jak już Ci napisałem wyżej ale najlepiej w każdej się trochę pogrzebać

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...