Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Obejście do metka

Jaworhard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mógłby mi ktoś porządnie wytłumaczyć jak zrobić obejście? Jak robiłem z poradników to nie działa. Najlepiej gdyby ktoś napisał na gg 423055. Z góry dziękuje. A obejście potrzebuje do M2Boba żeby nie dostać bana ;) Pozdrawiam

Nawet mi zbanowali konto na którym trzymałem yangi. 1 lvl...

Opublikowano

Ty mi dałeś link do m2boba? To już jest samo w sobie?

Nie dostaniesz bota za granie na m2bob, jeżeli tylko ktoś cie nagra, poda do gm'a wtedy dostaniesz bana :)

a za trzymanie yang na 1 lvu.. Poszukaj na forum polskiego metin2

Pomogłem daj +

:)

Opublikowano

Nie dostaniesz bota za granie na m2bob, jeżeli tylko ktoś cie nagra, poda do gm'a wtedy dostaniesz bana :)

a za trzymanie yang na 1 lvu.. Poszukaj na forum polskiego metin2

Mylisz sie w m2bob sie ustawia ze jak kogos spotka to sie stopuje np jak dales sobie ze walisz 300 szybkosci to wtedy zaczyna walic normalnie a jak sobie pojdzie znowu 300 ;d

Pomoglem ? Daj + Dla ciebie to klikniecie myszki

A dla mnie wielka radosc ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bzdura za trzymanie yang na małym lv nie dają banów. Kolega dostał bana na 1lv z yangami albo przez to ze miał konta na jednym emialu albo przerzucał z bota na ten 1 lv

logoooooooo.gif

Zarabiaj 2% od każdego zakupu w programie partnerkim i zbieraj zniżki za Lubie to na facebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...