Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Aktualizacja 7.4

bananx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wargaming.net jest dumne mogąc Was powiadomić o tym, że aktualizacja 7.4 zostanie wprowadzona do World of Tanks jutro, w czwartek 21 czerwca.

W celu wprowadzenia tej aktualizacji konieczne będzie przeprowadzenie prac konserwacyjnych, których harmonogram będzie wyglądał następująco:

Prace konserwacyjne rozpoczną się w czwartek, 21 czerwca o godzinie 6:00 czasu polskiego.

Serwer zostanie ponownie włączony i udostępniony dla graczy tego samego dnia, w czwartek 21 czerwca, około godziny 12:00 czasu polskiego.

i wszystko jasne

Opublikowano

Mam pytanie. Aktualnie mam pobrane 120mb. Internet posiadam 6mb, jednakze transfer przy pobieraniu patcha 7.4 jest masakryczny... Pomoze ktos?

/gif

Opublikowano

Ja mam 0.5 mb a mi się pobiera 1mb/s :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mam pytanie. Aktualnie mam pobrane 120mb. Internet posiadam 6mb, jednakze transfer przy pobieraniu patcha 7.4 jest masakryczny... Pomoze ktos?

Tez mam taki net jak Ty i nie mialem takiego problemu. Chociaz mozliwe ze troche dlugo mi sciagalo bo dopiero teraz mi instaluje aktualizacje. Tzn juz konczy instalowac.

Opublikowano

Bo to jest plik torrent. Po prostu mało ludzi go wtedy udostępniało. ;)

Ty to się znasz na sucharach....

Chodzi o przeciążenie. Jak masz 20000 osób pobierających grę to co się dziwisz.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...