Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jaki wybrać internet?

KosaXp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Do końca wakacji mam czas zastanowić się nad zmianą dostawcy internetu, bo kończy mi się umowa. Obecnie posiadam internet z Multimedii 1Mb/s, i płacę ok 40zł.

Nie jestem zadowolony z ich usług, ciągle jakieś problemy. :(

Postanowiłem zmienić dostawcę i proszę was o radę związku z moim problemem.

Zależy mi na stałym łączu(nie mobilny i bez ograniczeń), nie może to być internet kablowy, gdyż musiałbym stawiać słup by się podłączyć i cena powinna być w granicy obecnej(no max 50zł :D ). Wspaniała byłaby większa prędkość ;)

Jeśli posiadacie lub znacie powyższy internet opiszcie go szczegółowo.

Opublikowano

podnieś abonament bo marzyć o lepszym w takiej cenie to sobie możesz tylko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to zależy od tego gdzie mieszkasz np. u mnie (małe miasteczko) płacę 100pln za neta 4mb + jakieś tam kanały w TV ... w telefonii dialog ...

a pamiętam że w netii była promocja za chyba 60zł coś w stylu jaki masz kabel taki masz internet ... czyli "przepłacam"

najlepiej podzwoń po usługodawcach, oni Ci lepiej powiedzą jaki w swojej miejscowości możesz mieć i za ile ;)

bo tutaj na tym forum średnia wieku wynosi 16 lat (jak nie mniej ...) więc co oni mogą wiedzieć o rachunkach...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...