Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Vendeta

BrajanPL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemano ludziska, mam mega problem nie wiem czy ten serwer działa, nic tutaj nie wyczytałem na ten temat. Sciągnałem wszystko zrobiłem jak należy (oczywiście chodzi o prywatny serwer Diablo 3 "4Vendeta") i gdy pojawia sie ekran logowania, wpisuje normalnie swój login i hasło i klikam login... i NIC!.. tak jakby sie ładowało.. i ciągle to samo.. A jak spróbowałem i wpisałem Złe hasło to od razu wyskoczył błąd, że zły login lub hasło.. WTF. Czy jest opcja żeby zalogować się na ten serwer ? Z tego co widze na stronie AKTUALNIE jest status: ONLINE 122/5000 ;x.. Proszę o pomoc, z góry dziękówa

Opublikowano

locale specific files are missing to failed or connected to agent diablo 3 A jak naprawiles ten blad ;c?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

@ UP

Dobra dobra poradnik dla ludzi z Win 7 a ja posiadam xp : D

Monohe a powiedz mi o co z tym quest passem chodzi :>?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Nie warto, serwer vendeta to jeden wielki shit, ja nie wiem jak tam można grać, lagi jak cholera, połowy mapy nie wczytuje a moby biegają przez ściany... czekam na orginał a ten serwer to niech zamkną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...