Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać z chin na pvp cap 80

blackparot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać potrzebuje waszej pomocy na temat buildu na pvp cap 80 lvl. Rozmyślam nad blader/glavier i nie wiem kogo wziąć. Myślałem też na hybrydą spear 1:5 int, ale nie jestem pewien, bo chciałbym jeszczę tą postać używać do Joba. Sp nie gra roli bo i tak lubie wszystko maksować gdyż lubie wydawać sp. Rozważałem takie buildy bicheon/cold/fire i heksual/fire/cold nie wiem czy to dobre bo do PvM napewno tak. Jeżeli macie jakieś pomysły to proszę pisać. Z góry dziękuję za pomoc.

ichimaru7.jpg
Opublikowano

Dzięki, ale mam problem z masterami bo jest ich 300 i jak wymaksuje bich/cold/fire to mam 240/300, co mam zrobić z tymi 60? w light czy force?

ichimaru7.jpg
Opublikowano

Jeżeli czujesz się na siłach zawsze możesz zrobic "Dual Build" Biech80/hesk80/fire80/cold20/light40 cold 20lvl dla samego Snow Shielda zawsze o 20% mniej dostajemy ale MP zżera. Build wymaga Blue jak każdy i do niego potrzeba 2x Weapon co może być utrudnieniem ^^

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym dał w heuksal , pasyw da ci HP nie wiem około 3-4k a to dużo na ten cap.

Blader/fire/cold to masz kosę na cap 80 pvp , a heuksalem jakoś dasz radę na karawanki.

i kogo on tym bladerem zabije ? nie oszukujmy sie blader jest niczym na 80 tylko tankiem chyba ze ma suna to cos tam zrobi.

co do tego 60 heksual to mu nie da 3k hp Oo

na 80 polecam ci hybrydę 5 int 1 str bardzo fajnie sie gra albo dual

Opublikowano

@up

True

@topic

Tylko dual lub hybryda, blader czy bow to totalna porazka, jeszcze nuker s/s ujdzie ale tez szalu nie robi.

Na capie 80 heuksal jest zdecydowanie najlepiej rozwinietym drzewkiem, wiec nie ma co sie zastanawiac nad reszta :]

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Po co robic duala skoro blader nam nic nie daje. Nie lepiej dac mastery w force i zostanie jeszcze 60 na colda. Heks/fire/force+60cold str ofc. Lub hybryda 5:1 tylko nie wiem czy lepiej fire czy light

Opublikowano

HYB 50:50 Spear Fire 80/ Cold 80/ Light 60 nie ma lepszego builda na 80 cap....

Dodam jak ktoś pisze, żeby robić build z force na cap80 niech się pier..... 90% ownerów nie potrafi usunąć 12d pilles z NPC... więc Force jest zabawne hehe daje nam tylko ress i stunda

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

HYB 50:50 Spear Fire 80/ Cold 80/ Light 60 nie ma lepszego builda na 80 cap....

Dodam jak ktoś pisze, żeby robić build z force na cap80 niech się pier..... 90% ownerów nie potrafi usunąć 12d pilles z NPC... więc Force jest zabawne hehe daje nam tylko ress i stunda

Grales takim buildem Nagi? sprawdza sie ? ^^

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...