Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć niedługo ze znajomymi będę zakładał serwer mc . planujemy wprowadzić tam system rang macie pomysły jakie przywileje i korzyści dawały by rangi aby ludzie je chętnie kupowali . ale nie chce żeby gracze z ranga mieli wielką przewage nad graczami bez rang. prosze was o podanie przykładów wiem że np większe działki stoiska w sklepie i takie tam ,ale to jest mało nie mam dużo pomysłów więc myśle zę mi pomożecie

Opublikowano

Vipowi możesz dodać funkcję latania, rezerwacji slota oraz kolorowego nicku i rangi VIP, eq vipa. Gracze mogą mieć dostęp do różnych funkcji pluginu Falsebook, możliwość założenia własnego warpu.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mozesz stworzyc rangę która awansuje z jakiegoś grona po czym tylko ona będzie mogła np. tworzyć sklepy, robić frakcje itp

Jeśli jest factions to hmm człowieka który powie all o faction i będzie ony tylko mógł gildie zakladać.

Jakiś ktoś kto np. awansuje z vip'a za zasługi dla serwera ma uprawnienia do pluginu citizens albo do korzystania z np lub tylko np z guarda lub wizarda

Opublikowano

Dla Graczy to Frakcje , SetHome i Home , ChestShop , Money itp.

A Vip to kolor wyróżniający się , latanie i własne warpy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...