Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak kupić samochód za % a nie za boosty

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ponad 200k zbieram do 700k i chce kupić fajne auto ale nie za boosty tylko $ . . . i nie wiem gdzie sie to kupuje i jak ahha

Opublikowano

Wybierz się z mamą do salonu skody.

a Ty do zakładu psyhiatrycznego bo ciężko będzie.

Btw. El Camino SS z KLasy 2 , kosztuje 250k . Ma dobre osiągi , więc narazie Ci starczy, zgaduje , że nie masz jeszcze 35 lvla więc o Fordzie GT nie mamy co rozmawiać :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak chcesz kupić auta za IGC, to musisz zmieniać styl i znajdziesz.

Kup sobie za 300k Mazdę RX-7 Battle Machine, jeden z najlepszych wozów w T2.

Opublikowano

a Ty do zakładu psyhiatrycznego bo ciężko będzie.

Btw. El Camino SS z KLasy 2 , kosztuje 250k . Ma dobre osiągi , więc narazie Ci starczy, zgaduje , że nie masz jeszcze 35 lvla więc o Fordzie GT nie mamy co rozmawiać :P

Cięta riposta:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak będziesz miał ponad 35lv no to dobrzy by było mieć Forda GT ale polecam El Camino SS z KLasy 2 nie jest aż taki drogi i do tego dobry.

Opublikowano

Ford GT to porażka tym się nie da jeździć... lepsze już na 30 lvl Gallardo tym się da bynajmniej jeździć.

Kwestia wyboru z T2 na teraz należy do ciebie, Poscigi: El Camino SS Wyścigi: RX-7 .

Opublikowano

Ford GT to porażka tym się nie da jeździć... lepsze już na 30 lvl Gallardo tym się da bynajmniej jeździć.

Kwestia wyboru z T2 na teraz należy do ciebie, Poscigi: El Camino SS Wyścigi: RX-7 .

Forda gt pokonałem toyotą MR2 z przewagą około 10 sek. Zgodzę się z tym że to porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...