Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8

robsonpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę napiszcie mi czy opłaca się ściągać Windowsa 8, jakie opcje oferuje itp.

Wydajność lepsza czy gorsza od 7.

Jeszcze poprosiłbym link do Download'u

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

po h... szukasz kiedy nawet jeszcze nie wyszła finalna wersja produktu , a jak działa i co oferuje pisze wszędzie praktycznie ma każdym forum i w informacjach producenta

potem tylko problemy z deinstalacją są i ponowną instalacją innego systemu

iso masz na stronie microsoftu, mały trening szukaniu nie zaszkodzi mi się nie chce szukać jak zawsze, bo nie muszę nawet tam zaglądać :)

p.s. wygoglować też można bezproblemowo : windows 8 download

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Up ci podał jak pobrać ja dodam że nie ma sensu :) jak będzie tak finalna wersja na PC wyglądała to nigdy nie przechodze na w8 przejdę się na linuxa

Opublikowano

Ja wam powiem tak miałem windows 8 bete i była totalnie do DUPY!!! to tak jakbym miał tableta z windows 8 nie było pasku zadań tylko jakieś lipne menu nie umiałem się w ogóle po łapać co i jak w tym jakby nie windows no lecz każdy woli coś innego ja nie polecam tego systemu ponieważ nie przypadł mi akurat do gusty a jak wszedłem na "Mój komputer" to tak jakbym otworzył microsoft exel i bym się w nim bawił.

Pozdrawiam! :)

29wr21h.png

Opublikowano

wg. mnie Win 8 po tym co już jest dostępne, jest bardziej robiony pod sprzęt dotykowy, niż "normalny" nie podoba mi się te brzydkie menu start.

ogólnie jakoś ciężko było mi się połapać o co chodzi, ale wiadomo, trzeba się przyzwyczaić.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

zawsze można zostać przy dobrej 7 albo poczekać na kolejnego windowsa.Na marginesie to w finalnej nie musi wyglądać i funkcjonować jak w becie.

Opublikowano

Boże, ja miałem Windows-a 8 i nie narzekałem, fajne funkcje, wystarczy się przyzwyczaić.

@UP 3 Chyba Developera miałeś albo nie wiem, nigdy nie używałeś z WP7...

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...